newsUltimul Trib live pe Antena 1 cu Octavian Strunila

Ultimul Trib live pe Antena 1 cu Octavian Strunila

Emisiunea Ultimul Trib va debuta live pe Antena 1 cu Octavian Strunila incepand din luna septembrie 2018. Premiera noului show va avea loc in zilele de 6 respectiv 7 septembrie 2018 de la ora 20:00.

„Ultimul Trib” este un reality-show adaptat după formatul „Nomads”, în care trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând – sunt supuse unor probe de forță.
Cele trei triburi se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiți să trăiască în același mod în care o fac și aceștia. Cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.

Primul sezon al emisiunii are urmatoarea componenta:
Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi.
Tribul oamenilor de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.
Tribul vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

- Advertisement -

ultimul trib
Sursa articol: paginademedia.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.