newsCanalul de Youtube TraLaLa va deveni post de televiziune

Canalul de Youtube TraLaLa va deveni post de televiziune

Cu peste 4,3 milioane de abonati canalul de youtube TraLaLa se va transforma in post de televiziune. Canalul TraLaLa este cel mai popular canal de Youtube dedicat celor mici.

Noul post se numește TRALALA și se va vedea SD și HD, fiind disponibil la nivel național, cât și internațional în țări precum Republica Moldova, Italia, Spania, Franța, Germania, Anglia și Irlanda.

Potrivit paginademedia.ro totalul investițillor echipamentelor se ridică la 72.000 de euro, iar în programe se va investi 578.000 de euro. Va începe să emită din martie sau aprilie 2021, după cum au spus reprezentanții noului post în ședința CNA.

- Advertisement -

Alexandru Badan, acționar TRALALA, în ședința CNA:

„Considerăm că televiziunea este un pas mare pe care l-am face. Fanii noștri să aibă acces la producțiile de animație din cât mai multe surse. Televizorul, în ultimii ani, a crescut foarte mult și cu siguranță că acest canal va veni în sprijinul utilizatorului.

Vom difuza animație pentru copii, animație la cântecele pentru copii, dar avem colaborări cu animații de la parteneri din SUA, America de Sud sau diverse zone. Ne bucurăm pentru că în urma succesului de pe Youtube, cântecelele au ajuns în grădinițe și sunt folosite de educatori.”

 

Alexandru și Cristina Badan sunt creatorii canalului TraLaLa, dar și al canalelor internaționale pornite din aceeași idee – cea de a educa copiii și de a le oferi divertisment prietenos și de calitate. Iar ”motorul” din spatele deciziei celor doi au fost proprii copii (trei la număr).

Primele clipuri înărcate pe YouTube au fost patru cântece de Crăciun, la finalul anului 2012. Timp de doi ani au publicat conţinut la intervale iregulate, apoi din 2014, momentul în care traficul canalului a explodat, au început să publice conţinut lunar.

Asteptam cu nerabdare sa apara si pe TV canalul TraLaLa acolo unde cei mici sunt gata sa petreaca foarte mult timp alaturi de TraLaLa TV.

[penci_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=K20Ipo7mb_k” align=”center” width=”800″ /]

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.