newsPrima TV se poate vedea acum si HD

Prima TV se poate vedea acum si HD

Prima TV va emite in formatul HD in cel mai scurt timp dupa comunicatul postului de televiziune. Prima TV face parte acum din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomșa.

Update!
Prima TV se poate vedea acum (incepand din 7 decembrie 2020) in formatul HD in reteaua RCS-RDS si Vodafone (fostul UPC).

Grupul Clever detine si televiziunile: LOOKSPORT +, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST.

- Advertisement -

PrimaTV a implinit in luna decembrie 23 de ani de emisie iar din dorința de a construi o televiziune generalistă relevantă pentru publicul autohton, un brand media puternic, cu o imagine și un conținut de calitate, multe vedete se alatura acum echipei Prima TV.

Andreea Berecleanu prezinta cel mai important jurnal de stiri difuzat de Prima TV si anume Focus 18. Din programul Prima TV nu lipseste Starea Natiei cu Dragos Patraru iar mai nou Shelly Show, sambata de la ora 20:00.

Cand va emite Prima TV in format HD?

Adrian Tomsa, actionarul majoritar al companiilor Clever Media Network, despre emisia postului Prima TV in HD: Speram ca pana la finalul anului sa avem emisia in HD. despre emisia postului Prima TV in HD: Speram ca pana la finalul anului sa avem emisia in HD.

Nu vrem sa modificam nici pe termen scurt, nici pe termen mediu si lung, pozitionarea canalului din post generalist. Probabil vom incerca sa aducem componente de sport si cu siguranta vom incerca sa ne adaptam noilor schimbari generale din piata de televiziune cu abordarea unei noi paradigme din crearea TV-ului intr-un hub multimedia, generator de continut. a spus Adrian Tomsa

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.