newsTrupa Black Eyed Peas va fi prezenta la Untold 2018

Trupa Black Eyed Peas va fi prezenta la Untold 2018

Trupa Black Eyed Peas va fi prezenta la Untold 2018, festival desfasurat la Cluj in perioada 2-5 august 2018. Organizatorii susţin că e singurul festival european la care artiştii au acceptat să cânte.
Preturile biletelor pentru Untold încep de la 247.50 lei și pot ajunge la 1110 + taxe pentru un abonament VIP.

Will.i.am a declarat pentru NME că va continua să creeze muzică împreună cu ceilalți colegi din trupă, mai puțin Fergie. Aceasta se concentrează pe cariera solo, iar trupa Black Eyed Peas va merge mai departe atât cu proiectele muzicale, cât și continuarea seriei de benzi desenate „Masters of the Sun”.

Trupa Black Eyed Peas a fost premiată de mai multe ori cu discul de platină, deţine şase premii Grammy şi are peste 75 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, ceea ce îi face una dintre cele mai vândute trupe de pe glob. Recent, hitul „I gotta feeling“ a primit Discul de Diamant.

- Advertisement -

Black Eyed Peas – Live – Champions League Final 2017

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=l0ZwRGCbOhQ[/embedyt]
sursa: Youtube.com

În 2017 show-ul lor de la finala Champions League, în faţa a peste 80 de mii spectatori a fost unul din cele mai apreciate concerte din lume, trupa americană fiind în ultimii 10 ani în topul trupelor cu cele mai impresionante prestaţii live.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.