newsThe Irishman in curand pe Netflix

The Irishman in curand pe Netflix

The Irishman, un film ce-i reunește pe Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci, sub bagheta lui Martin Scorsese va avea premiera oficiala in aceasta toamna pe Netflix insa pana in prezent nu avem o data fixata.

Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci joacă în filmul THE IRISHMAN de Martin Scorsese, o saga epică despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial, prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc și asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX.

Filmul urmărește unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate din istoria americană; dispariția legendarului șef de sindicat Jimmy Hoffa și prezintă o călătorie extraordinară prin coridoarele ascunse ale crimei organizate: modul de funcționare, rivalitățile și legăturile cu politica.

- Advertisement -

the irishman 2019

Producția filmului a fost una extrem de dificilă pentru că a fost nevoie de efecte speciale din plin. Jumătate de film, actorii au fost „întineriți” cu ajutorul efectelor speciale, întrucât acțiunea The Irishman se produce în perioade diferite.

The Irishman

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=1Expe7hf6MU” rel=”no”]

Filmul va avea premira oficiala pe Netflix si va fi subtitrat in limba romana.

Detalii despre echipa de producția The Irishman:

Regizat de: Martin Scorsese
Distribuție: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel, Ray Romano, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Stephen Graham, Stephanie Kurtzuba, Jack Huston, Kathrine Narducci, Jesse Plemons, Domenick Lombardozzi, Paul Herman, Gary Basaraba, Marin Ireland
Produs de: Martin Scorsese, Robert De Niro, Jane Rosenthal, Emma Tillinger Koskoff, Irwin Winkler, Gerald Chamales, Gaston Pavlovich, Randall Emmett
Scenariu de: Steven Zaillian
Director de Imagine: Rodrigo Prieto
Production Designer: Bob Shaw
Costume Designer: Christopher Peterson, Sandy Powell
Editor: Thelma Schoonmaker
Platforma: Netflix

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.