newsStarea natiei in direct la Prima TV

Starea natiei in direct la Prima TV

Starea Natiei emisiunea prezentată de Dragoș Pătraru va fi difuzată de luni până joi la Prima TV, de la ora 22.30, într-o abordare care îi va ține pe telespectatori în fața televizoarelor.

”Ne-am propus de la început să îndeplinim principalale funcții ale mass-media, într-un singur produs, încercând seară de seară să folosim umorul pentru a-i informa pe telespectatori. Prin ceea ce facem vrem să combatem stereotipurile de gândire, să creștem rezistența la manipulare și să activăm spiritul critic în fiecare telespectator” spune Dragoș Pătraru.

Starea nației a devenit de-a lungul celor 6 sezoane o emisiune statement care și-a creat un public fidel indiferent de canalul pe care a fost difuzata. Printre noutățile sezonului vor exista rubrici noi, o echipă Starea nației mărită, iar telespectatorii vor afla despre toate începând de luni, 20 august, pe Prima TV.

Odata cu mutarea la Prima TV, emisiunea are si o noua forma grafica, totul a fost schimbat, de la literele cu care este scris titlul emisiunii, până la culori și generice.

- Advertisement -

„Starea Naţiei“ devine casă de producţie şi vor fi mai multe proiecte – emisiuni, sitcomuri. „Conform contractului cu Prima, există drept de preempţiune. Dacă ei nu vor un program, atunci îl putem oferi altor televiziuni“, a mai explicat Pătraru.

Amintim că în luna iunie conducerea Televiziunii Române a decis scoaterea de pe post a emisiunii „Starea Naţiei“, motivând că Pătraru a prejudiciat bunul renume al instituţiei. În replică, realizatorul a afirmat că Doina Gradea acţionează după zicala „statul sunt eu“, iar decizia de a-l concedia este rezultatul presiunilor exercitate de PSD.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.