newsSerialul VLAD - Premiera 25 februarie 2019 la Pro TV

Serialul VLAD – Premiera 25 februarie 2019 la Pro TV

VLAD este primul serial românesc realizat la standarde cinematografice și este realizat ca variantă modernă a poveștii contelui de Monte Cristo.

Filmările pentru serialul „Vlad”, care va intra în grila Pro TV din 25 februarie 2019, au ajuns aproape de final. Producția este un thriller anunțat ca un „Monte Cristo modern”, însă este inspirat și dintr-o poveste turcească.

″În serialul VLAD, oricine se poate regăsi: oricine a iubit, a fost trădat, a reușit, a fost bogat și sărac, oricine crede că există o a doua șansă. Este o poveste de care noi toți avem nevoie, să ne deconectăm, sa ne regăsim și, de ce nu, să ne motivăm. Bucurați-vă de această poveste și fiți alături de noi din 25 februarie!”, spune Adrian Nartea, actorul care îl interpretează pe VLAD.

„Prima oară când am văzut scenariile, mi s-a părut că este o poveste incredibilă, cum reușește să povestească… nu vreau să vă spun mai mult, dar în afara faptului că este o poveste minunată, este surprinzătoare și pe mine m-a captivat de la început” a declarat regizorul Jesus del Cerro

Despre serial

Serialul Vlad spune povestea lui Adrian (Anghel Damian), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Araditz) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Astfel are posibilitate să-și regleze toate conturile cu cei care l-au trădat.

- Advertisement -

După ce scapă din închisoare, Adrian devine Vlad, rol interpretat de Adrian Nartea, și se transformă într-un bărbat de succes, bogat, șarmant, care are aliați puternici ce sunt pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare.

Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a fost închis, iar Diana Sărăcuțu este sora Elizei în serial, Roxana. Și ea este o persoană extrem de importantă în viața lui Vlad, care a fost în permanență folosită de tatăl lor pentru a pune presiune emoțională asupra surorii ei.

Episoade VLAD

Primul episod va avea premiera pe 25 Februarie 2019.

- Advertisement -
Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.