newsRoxen va reprezenta Romania la Eurovision 2020

Roxen va reprezenta Romania la Eurovision 2020

Roxen este artista care va reprezenta Romania la Eurovision 2020.

Arista a inceput deja pregatirile pentru marele concurs, petrecandu-si majoritatea timpului in studio, dar pe langa asta ia zilnic lectii de canto, de dans si coregrafie si face, de asemenea, probe de costume pentru a reprezenta cu succes Romania la Rotterdam.

„In copilărie am participat la diverse concursuri si festivaluri, insa intotdeauna mi-am dorit sa fac muzica la cel mai inalt nivel si visam sa cant pe scene mari si sa ma adresez publicului. Acum sunt emotionata si provocata in acelasi timp, deoarece simt ca incep sa ies deja din zona mea de confort. Dar asta imi place, mereu m-am simtit atrasa de lucrurile noi, de provocarile care au venit in viata mea. Ma bucur si sunt recunoscatoare pentru aceasta oportunitate. In acest moment, toata energia si atentia imi merg catre Eurovision, pentru care imi doresc sa ma pregatesc cat pot de bine”, a declarat Roxen, potrivit unui comunicat transmis miercuri de TVR.

Inca de la prima colaborare cu producatorul Sickotoy, pentru hitul You Don’t Love Me, lansat anul trecut, Roxen s-a facut remarcata in randul pubicului din Romania astfel noul single Ce-ti canta dragostea, care a ajuns intr-un timp destul de scurt in topurile muzicale din tara.

- Advertisement -

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=EXQF9nivgwA” rel=”no” wmode=”opaque”]

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.