UtilRetapitarea canapelelor o solutie utila pentru toata lumea

Retapitarea canapelelor o solutie utila pentru toata lumea

De foarte multe ori detinem obiecte de mobilier deosebite, de care ne este foarte greu sa ne despartim. In momentul de fata in comert se regasesc o multime de optiuni pentru alegerea mobilierului potrivit pentru locuinta noastra.

Ce solutii avem in momentul in care dorim sa pastram vechea canapea sau fotoliu?

1. Reconditionarea partiala sau totala a elementelor deteriorate.
2. Schimbarea tapiterie cu una noua dintr-o gama de materiale diversificata, de unde putem alege fara restrictii.

Nu renunta la piesele de mobilier preferate

Intrucat in comert se gasesc intradevar diferite obiecte de mobilier care sa satisfaca nevoile clientilor totusi observam calitatea indoilnica a materialelor folosite.
Pentru a ne face o idee despre cum se repara o canapea sau alt obiect de mobilier am apelat la baietii de la Renov ART Bucuresti, o firma dedicata repararii, reconditionarii obiectelor de mobilier.

- Advertisement -

Cum ajutati clientii dvs?
In primul rand ne ocupam de intelegerea pe deplin a defectelor aparute asupra obiectelor de mobilier, stabilind impreuna cu clientii nostrii si solutiile cele mai eficente ce se impun in cazul fiecarui client.

Punem la dispozitia clientilor nostrii diferite monstre de materiale de tapiterie, fie ca vorbim de materiale textile sau piele naturala. In prezent colaboram cu diferiti furnizori si putem garanta calitatea materialelor folosite prin certificatele tehnice ce insotesc fiecare monstra de material.

De ce retapitare si nu o canapea noua?

Pe parcusrsul activitatii noastre am reparat obiecte de mobilier ce s-au deteriorat dupa o perioada de aproximativ un an de la achizitie iar de aici si ideea ca, produsele noi nu sunt intotdeauna foarte bune pentru nevoile noastre.
Prin retapitarea produselor de mobilier am adus un suflu nou obiectelor de mobilier de care proprietarii lor s-au atasat extrem de mult.

Cum procedati sau cum reparati o canapeea de exemplu?

1. Intram in contact du dvs stabilind detaliile lucrarii pe care o vom efectua;
2. Va punem la dispozitie monstre de materiale de tapiterie de unde puteti alege ce va place;
3. Preluam obiectele dvs de mobilier la atelierul noastru unde urmeaza procesul de reconditionare, retapitare;
4. Va ducem obiectele direct la dvs acasa.

Cat costa sa retapitarea un obiect de mobilier?

Costurile difera de la obiect la obiect, in functie de materialele alese si de operatiunile pe care le vom face. In unele cazuri se schimba perne de sezut iar aici intervin costurile aferente buretilor.
Produsele retapitate cu piele naturala spre exemplu sunt mult mai scumpe comparativ cu un produs pe care-l tapitam cu material textil.

Merita sa repari o canapea ?
In cele mai multe cazuri DA. Acest lucru se stabileste dupa o evaluare a structurii de lemn si binenteles a modelului respectiv. Clientii nostrii se bucura de confortul unui obiect de mobilier nou odata ce produsul a trecut prin procesul de retapitare respectiv reconditionare.

[su_custom_gallery source=”media: 4232″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”610″ height=”380″ title=”never”]

WEbsite: retapitare-canapele.com

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.