UtilTransmitere index Hidroelectrica din cont online

Transmitere index Hidroelectrica din cont online

Care sunt modalitatile de transmitere index autocitit pentru clientii Hidroelectrica si cum poti trimite indexul online direct din aplicatia iHidro.

Indexul autocitit la Hidroelectrica reprezinta optiunea idela pentru a plati facturi ce reflecta consmulul real pentru locul tau de consum in baza contractului cu Hidroelectrica.

Transmite indexul la Hidroelectrica

Transmiterea unui index este posibila in perioada 24 – 28 ale fiecarei luni in curs. Hidroelectrica faciliteaza transmiterea unui index autocitit astfel:

- Advertisement -

Indexul Hidroelectrica poate fi comunicat doar in perioada 24 pana pe 28 a lunii curente la numarul de telefon 0800 800 359 (APEL GRATUIT).

 • Telefon Transmitere index 0800 800359 furnizor Hidroelectrica
 • Daca alegi sa nu trimiti indexul la Hidroelectrica se va factura un consum estimat pe baza conventiei de consum semnata in contractul cu Hidroelectrica.
 • Prin aplicatia iHidro

Transmiterea unui index autocitit este necesara atunci cand vrei sa platesti exact cat ai consumat. De regula operatorul are obligatia odata la 3 luni sa citeasca contoarul insa pentru evita o factura de regularizare mai bine iti faci timp si trimiti indexul la Hidroelectrica.

Convenţia de consum încheiată de către furnizor cu clientul final este obligatorie, datele de consum înscrise în aceasta vor fi utilizate şi pentru facturarea  cantitatilor de energie electrica în cazul în care nu este citit/autocitit indexul Hidroelectrica cu echipamentului de măsurare.

Fiecare contract cu Hidroelectrica are la baza o conventie de consum de care se va tine seama la facturarea lunilor in care indexul nu a fost trimis sau nu a fost citit la fata locului de operatorul Hidroelectrica.

De ce sa transmiti indexul Hidroelectrica

Sunt cateva motive pentru care este bine sa trmitem indexul autocitit indiferent ca vorbim de Hidroelectrica, Enel sau alti furnizori dupa cum urmeaza:

 • facturi clare care reflecta consumul real si nu estimat;
 • nu ai surprize la factura de regularizare;
 • poti plati mai putin comparativ cu o factura ce se bazeaza pe un consum estimat;
 • iti intra in reflex odata ce te obisnuiesti sa transmiti indexul autocitit.

Transmite indexul Hidroelectrica online din aplicatie

Poti transmite indexul direct din aplicatie sau online din portalul Hidroelectrica clienti.

Aplicația iHidro daca o vei folosi, este împărțită în mai multe secțiuni care conform cu specificatiile oficiale si include:

 • Facturare: Aici sunt disponibile facturile emise și istoricul plăților efectuate.
 • Utilizare: Această secțiune permite introducerea indexului autocitit și consultarea istoricul de consum. Istoric index Hidroelectrica.
 • Contul Meu: În această secțiune, clienții își pot administra profilurile și detaliile personale.
 • Servicii: În această secțiune.

Va recomandam sa urmariti articolul https://radiolive247.ro/nostru despre Taxa Rar – tarife 2024

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.