UtilActivare Roaming Digi Romania

Activare Roaming Digi Romania

Ai un abonament la Digi?

Care sunt modalitatile prin care se poate activa serviciul de roaming la Digi. Identificam modul de activare roaming Digi pentru toti clientii care au unul sau mai multe abonamente de internet.

Activare serviciu roaming Digi Mobil

Pentru serviciul de voce si date mobile avem la indemana direct din contul de client urmatoarele moduri de activare roaming Digi:

- Advertisement -
 1. Intră în contul tău Digi. Dacă nu ai unul, îți poți crea unul inregistrandu-te pe site-ul digi.ro
 2. Accesează secțiunea „Serviciile mele”
 3. Selectează secțiunea „Digi Mobil”
 4. Alege numărul de telefon pentru care vrei roaming – daca ai mai multe abonamente la DIGI selecteaza numerele pentru care vrei roaming;
 5. Selectează „Configurează” și apoi „Roaming voce”
 6. Apasă butonul „Activează”.

Activare din cont pentru roaming pentru date mobile Digi – internet in reteua 4G si 5G

 1. Intră în contul tau de client Digi pe site-ul oficial;
 2. Mergi din nou la „Serviciile mele”
 3. Selectează -> „Digi Mobil” din optiunile la abonamentul tau;
 4. Alege numărul de telefon pentru care dorești roaming de date;
 5. Selectează „Configurează” și apoi „Roaming date”
 6. Apasă butonul „Activează”.

Pentru Activarea serviciului de roaming la DIGI , cel mai simplu mod este prin apel telefonic la numarul *777 sau la 031.400.7777.

Daca nu te descurci cu activarea serviciului de roaming, poti merge intr-un punct de prezenta Digi din orasul tau pentru a activa roaming. Poti activa serviciul de roaming pentru unul sau mai multe numere de telefon din contul de client Digi.

Regimul de roaming la tarife naționale este disponibil și în țările din Spațiul Economic European (SEE): Islanda, Liechtenstein și Norvegia. Țările din afara UE/SEE nu sunt acoperite de roamingul la tarife naționale, însă mulți operatori aleg să extindă aceste oferte și la țări terțe.

In mod obisnuit ,când ieșiți de pe teritoriul țării noastre pentru a merge în altă țară din UE, nu trebuie să plătiți taxe suplimentare pentru utilizarea telefonului mobil. Este vorba despre așa-numitul roaming la tarife naționale.

Daca ati activat serviciul de roaming din contul de client Digi si nu aveti inca serviciul activ urmariti setarile telefonului pentru a verifica daca aveti roamingul pe telefon activat.

In functie de dispozitivul mobil activarea serviciului de roaming se face de regula din setari –> Retea si internet –> Retea mobila –> Roaming activat sau dezactivat.

Furnizorul serviciului de roaming in speta DIGI Mobil, trebuie să includă în contract informații privind caracteristicile furnizării serviciilor de roaming cu amănuntul reglementate, în special următoarele:

 • planul tarifar sau planurile tarifare specifice și, pentru fiecare plan tarifar, tipurile de servicii oferite, inclusiv volumele de comunicații;
 • orice restricție impusă consumului de servicii de roaming la nivelul tarifelor naționale cu amănuntul aplicabile, în special informații cuantificate cu privire la modul în care se aplică eventuala politică privind utilizarea rezonabilă (PUR), prin corelație cu prețurile principale, volum sau alți parametri ai respectivelor servicii;
 • informații clare și ușor de înțeles privind condițiile și calitatea serviciului de roaming atunci când este utilizat în interiorul Uniunii;
 • informații cu privire la tipurile de servicii care pot face obiectul unor tarife majorate în roaming.

Dacă ai o nemulțumire în legătură cu serviciului de roaming internațional trebuie să te adresezi mai întâi furnizorului de la care ai achiziționat planul tarifar.

Daca ai intrebari legate de serviciile de roaming Digi Mobil poti intra in legatura cu serviciul de relatii cu clientii Digi sau in contact cu operatorii Digi Mobil.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.