UtilReduceri in oferta Kaufland dupa ora 20

Reduceri in oferta Kaufland dupa ora 20

Ce reduceri avem la Kaufland dupa ora 20 ?

Cumpărăturile sunt întotdeauna ieftine la Kaufland – dar devin și mai ieftine cu ofertele Kaufland dupa ora 20.

Reduceri dupa ora 20 la Kaufland

Analizam toate reducerile din ofertele Kaufland valabile imdeiat dupa ora 20:00 in toate magazinele kaufland din toata tara.

- Advertisement -

Reducerile dupa ora 20 sunt aplicate produselor cu un termen de expirare imediat, acelor produse de patiserie care nu mai pot fi comercializate si a doua zi sau chiar pentru anumite fructe.

Oferta Kaufland la alimente de baza

Din cămara ta nu trebuie să lipsească niciodată: zahăr, făină, ulei, oțet, condimente sau conserve. Alimentele conservate se păstrează bine pentru perioade mai lungi de timp și se pot prepara rapid, dacă este necesar.

reduceri kaufland

Fructele autohtone – de primăvară, de toamnă – sunt la mare căutare și n-ar trebui ratate când este sezonul lor. Fie că vorbim despre pepene verde – sau lubeniță cum i se mai spune -, pepene galben, căpșune, piersici sau pere, pe rafturile noastre te așteaptă toate, la vremea lor, cu arome îmbietoare.

In oferta de toamna la Kaufland se regasesc struguri romanesti, gutui sau prune.

Reduceri la carea de porc Kaufland

Ceafă de porc, pulpă de porc, cotlet, spată de porc, piept de porc, scăricică, carne tocată etc. – indiferent de tipul de carne pe care îl preferi sau de care ai nevoie, la vitrinele noastre găsești întotdeauna carne de porc proaspătă.

Și pentru că prospețimea este un factor foarte important pentru noi, am inițiat primul program național pentru carne de porc românească: 100% Crescut în România.

  • Pulpa de porc fara os – pret 17,99 lei – 24,99 lei.
  • Piept de porc – Oferta 21,99 – 24,99 – 26,99 lei.
  • Carnaciori picanti : 18,99 lei
  • Pulpe de pui Cocorico – Oferta cuprinsa intre: 24,59 – 27,39 lei.

Pentru cei care preferă carnea mai puțin grasă, puiul este una dintre cele mai la îndemână opțiuni. Fie că este vorba de pulpe, piept, aripi sau chiar de puiul întreg, sortimentul nostru de carne de pui cuprinde tot ce ai nevoie pentru preparatele tale favorite. În plus, săptămânal ai oferte la principalele produse din carne de pui.

In oferta Kaufland dupa ora 20 se regasesc nenumarate reduceri suplimentare la carnea de pui fie ca vorbim de aripioare sau pulpe de pui superioare/inferioare.

reduceri kaufland dupa ora 20

Promotii Kaulfand personalizate

Prin aplicatia Kaufland si cu ajutorul Kaufland Card ai acum posibilitatea de a avea promotii personalizate pentru produsele tale preferate.

Acestea îți permit să accesezi oferte speciale în funcție de cumpărăturile tale, totul într-un mod ușor de înțeles și intuitiv. Spunem „pe bune” pentru că într-o lume plină de promoții la tot pasul, noi vrem să îți aducem promoțiile care se potrivesc stilului tău de viață.

Pentru promotiile din saptamana curenta urmariti catalogul kaulfand pentru promotii si reduceri la produsele tale preferate. site oficial kaufland.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.