newsMiley Cyrus a lansat noul album ”Plastic hearts"

Miley Cyrus a lansat noul album ”Plastic hearts”

Miley Cyrus a lansat ”Plastic hearts”, un album de cover-uri ale legendarei trupe heavy metal.

”Dacă citiți asta, deja știți că vă iubesc și că vă apreciez super mult! Am început albumul aceasta acum mai bine de doi ani. Am crezut că am terminat totul, albumul, piesele când, dintr-o dată, totul s-a șters. Totul s-a schimbat. Mi-a ars casa în flăcări, dar am găsit inspirația în cenușa ei. Noroc cu echipa mea care avea o parte din înregistrările la care am lucrat până atunci. Nu am fost pregătită să lansez povestea fără capitolul cel mare care lipsea.”, a scris Miley pe Facebook.

Miley Ray Cyrus este o cântăreață și actriță americană. Miley Cyrus este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din S.U.A și este cunoscută pentrul rolul ei din seria Hannah Montana.

In acest moment Miley Cyrus se aude pe radio Live 247 cu piesa Midnight Sky, piesa inclusa pe noul album ”Plastic hearts”.

- Advertisement -

Plastic Hearts este al șaptelea album de studio al cântăreței americane Miley Cyrus, lansat pe 27 noiembrie 2020, de RCA Records. Majoritatea albumului a fost produs de Andrew Watt. De asemenea, a colaborat cu Mark Ronson și Andrew Wyatt. Vocile invitate includ Billy Idol, Joan Jett, Dua Lipa și Stevie Nicks.

[penci_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=vStru2voDjY” align=”center” width=”800″ /]
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.