newsMaître Gims ajunge pe 22 iunie în România la Arenele Romane

Maître Gims ajunge pe 22 iunie în România la Arenele Romane

Maître Gims, cunoscut pentru piesele ”Mi Gna” sau ”Bella”, care l-au propulsat în topurile din întreaga lume, va fi prezent la Arenele Romane pe data de 22 iunie 2018. Maître Gims se regaseste si in playlistul pustului nostru de radio cu piesa „Mi Gna”.

În deschiderea concertului sustinut de Maître Gims vor cânta Vescan și invitații lui, Faydee, Young Zerka, Moh Green (Franța) și Maria Andria (Cipru). Trouble Crew vin să ne arate cum se face streetdance la nivel internațional. Campionii României, care ne reprezintă țara la numeroase competiții din UK, Italia, Germania și SUA vin să încingă atmosfera înainte de ”Mi Gna”. Julie Mayaya, caștigătoarea trofeului ”Vocea României” în 2012, va cânta și ea doua piese în deschidere.

După concertul lui Maître Gims, Adrian Eftimie, Optick și Rosario Internullo vor continua petrecerea pana spre dimineata. Începând cu miezul nopții, intrarea este liberă la after party.

- Advertisement -

Despre

Gandhi Djuna, mai bine cunoscut după numele de scenă Maître Gims este un rapper francez care a facut parte din trupa de rap Sexion d’Assaut, dar acum își dezvoltă cariera solo prin lansarea albumului Subliminal.

Maître Gims – Mi Gna clip

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=NtccSFkAhrM[/embedyt]
sursa: Youtube.com

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.