UtilING contact non stop Call Center

ING contact non stop Call Center

ING bank este una dintre cele mai populare banci comerciale din Romania oferind servicii bancare pentru persoane fizice si juridice. Va propunem o analiza concreta asupra modului prin care poti intra in contact cu ING prin serviciul de suport clientii.

Grupul ING a fost creat în 1991 prin fuziunea dintre Nationale-Nederlanden și NMB Postbank Group avand in prezent peste 60 de milioane de clienti la nivel global.

Contact ING call center non stop

Serviciul de call center de la ING functioneaza non stop facilitand astfel accesul la asistenta specializata pentru toti clientii bancii.

- Advertisement -

Cele mai populare servicii ING

 • Carduri si conturi la ING;
 • Internet Banking – online sau din aplicatia ING;
 • Credite obtinute prin ING bank;
 • Economii si investitii – Depozite la termen, fonduri de economie si investitie;
 • Asigurari prin serviciile ING.

Contact NON stop ING

Conform cu specificatiile oficiale suprtul si relatiile cu clientii oferite de serviciul de asistenta clienti sau call center ING, functioneaza non stop. Iata modul de contact ING non stop:

 • Call center ING: *2ING sau *2464;
 • Telefon Contact ING pentru clientii din strainatate:  031 406 2ING   sau: 031 406 2464;
 • Asistenta call center ING pentru persoane juridice: Telefon  021 403 83 04.

Poti intra in contact cu cei de la ING pentru diverse informatii sau solicitati in orice sucursala ING insa daca doresti sa ai o intrevedere mai detaliata poti solicita o programare prin formularul de contact ING programari vizite – Vezi formular.

contact ing non stop

ING Home’Bank

Serviciul de internet banking de la ING se numeste ING HOME bank, aplicatia care iti faciliteaza accesul la toate serviciile bancare ING.

ING permite clientilor sa efectueze plati catre alte banci intr-un mod remarcabil, mai precis INSTANT. Platile sunt procesate instant de banciel inscrise in acest program.

aplicatie ING home bank

Descarca aplicatia din Google Magazin Play – App Android ING

Plățile în lei din Home’Bank către alte bănci se întâmplă la viteza luminii, indiferent cum transferi banii. Prin numărul de telefon sau IBAN, banii ajung instant către prietenii tăi, chiar dacă au cont la alte bănci.

La fel se întâmplă și în cazul plăților facturilor sau a plăților către alți furnizori de servicii. Singura condiție este ca banca destinatarului să fie înrolată în programul de Plăți Instant.

Carduri si conturi in euro la ING

Deseori avem nevoie de un cont in euro pentru anumite nevoi personale iar la ING poti avea un cont in euro la care poti atasa un card personal.

Pentru cardurile/conturile în euro deschise după data de 3 octombrie 2016, plătești:

 • 0 euro taxa de emitere card;
 • 0 euro taxa de administrare card;
 • 3 euro/luna taxa de administrare cont curent în Euro (la care este atașat cardul).
Plata cu telefonul prin aplicatia ING

Poți plăti cu telefonul când folosești atât cardul de debit, cât și cardul de credit. Trebuie doar să te asiguri că ai telefonul la tine, iar înainte de a face plata să alegi ce card vrei să folosești. Activează ING Pay Credit din Home’Bank.

Poți activa ING Pay pentru plățile cu telefonul telefon cu sistem de operare Android minim 7.0, cu tehnologie NFC și acces la serviciile Google.

Iti recomandam sa urmaresti si articolul: Dobanzi la depozite Cec Bank

Securitatea clientilor la ING

Pentru securitatea datelor personale sau a platilor online, ING Romania va recomanda sa utilizati intotdeauna doar aplicatia oficiala si site-ul oficial fara a da curs mesajelor primite pe email sau sms.

In situatia incare aveti o suspiciune intrati in contact cu ING serviciul de relatii cu clientii pentru a semnala orice situatie dubioasa.

Recomandari ING

 • NU te loga în aplicația ING Home’Bank folosind un link primit pe SMS sau e-mail. Pentru protecția datelor tale, intră în Home’Bank numai din aplicația instalată pe mobil sau tastează într-o nouă pagina web adresa www.homebank.ro
 • Nu răspunde la mesaje nesolicitate sau neașteptate. Dacă o cerere de contact apare pe neașteptate, cel mai bine este să îl eviți.
 • Nu finaliza o operațiune până nu confirmi că este ceea ce îți dorești. Citește cu atenție SMS-urile cu mesajele primite de la bancă și asigură-te că autentifici/validezi oprerațiunea dorită.
 • Plus multe alte recomandari regasite pe site-ul ING.ro

Serviciile bancare oferite de ING sunt foarte apreciate de utilizatorii acestei banci intrucat facilitatile internet banking de la ING sunt foarte bune pentru clientii sai. Aplicatia mobila ING are nenumarate facilitati si functii cu ajutorul carora poti gestiona usor serviciile tale bancare la ING.

Prin serviciul de relatii cu clientii poti solicita informatii utile despre serviciile tale bancare, solicitari de asistenta si suport tehnic dar si informatii despre promotiile ING.

Pentru modul de contact ING non stop apelati numerele de telefon exprimate in paragraful de la inceputul acestui articol publicat pe site-ul nostru.

Recuperare cod utilizator ING – internet banking

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.