newsFlorin Piersic Jr. intra in echipa Pro TV

Florin Piersic Jr. intra in echipa Pro TV

Florin Piersic Jr. se alătură echipei de voci PRO TV, echipa din care mai fac parte și Valentin Teodosiu și George Vintilă.

Înaintea începerii noii colaborări, Florin Piersic Jr. a declarat:

”Este un moment în care ne reinventăm, indiferent de meseria pe care o avem. Anul acesta a fost, și pentru mine, o piatră de încercare, în care am descoperit că pot să fac și alte lucruri, unele pe care nu mi le imaginasem până acum. Propunerea venită din partea PRO TV a fost neașteptată și cred că este un real upgrade pentru mine. Mi-am folosit vocea, de-a lungul timpului, pe foarte puține reclame, dar în câteva documentare la care am ajuns să țin foarte mult și, recent, în două audio book-uri. Îmi doresc, sincer, să continui în această zonă de povești, de lucruri care ar putea aduce în sufletul oamenilor mai multă liniște. Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din ”jungla” în care trăim: fie că este în clipa în care ajungi acasă, fie că este în trafic când poți asculta și poți evita să te mai enervezi la primul claxon. Pentru mine, această colaborare este o provocare și abia aștept să văd cum o să mă descurc în noua situație.”

Fraza care o subliniem in aceasta declaratie este urmatoarea: „Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din ”jungla” în care trăim”

- Advertisement -

Vasile Alboiu, Directorul de Creație PRO TV, este cel care coordonează întreaga zonă de gândire, editare și montare a promo-urilor de stație și se declară încântat de această nouă colaborare:

Felul în care Florin Piersic Jr. vorbește, timbrul vocii și nu în ultimul rând personalitatea lui, se potrivesc foarte bine cu brand-ul nostru și această colaborare va fi cu siguranță remarcată de telespectatori. Emoția pe care o poate transmite Florin Piersic Jr. va aduce un plus în cumunicarea show-urilor noastre și le va apropia mai tare de public.”

Florin Piersic junior este un regizor de teatru și film, scenarist, actor și scriitor român, fiul actorilor Tatiana Iekel și Florin Piersic.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.