newsFILMUL “JOKER” este diponibil pe HBO GO

FILMUL “JOKER” este diponibil pe HBO GO

FILMUL “JOKER” este disponibil pe PLATFORMA HBO GO incepand de duminica 15 NOIEMBRIE.
Filmul dă numele unui personaj disprețuit de societate interpretat de Joaquin Phoenix. Joker își pierde mințile în urma unui talk-show moderat de Murray Franklin, care este interpretat de Robert de Niro.

Din distribuție mai fac parte Robert DeNiro, Shea Whigham și Brian Tyree Henry. Inca de la lansarea in Statele Unite ale Americii, pelicula a fost interzisă minorilor sub 18 ani. În România, este nerecomandat minorilor sub 15 ani, filmul avand multe aspecte in care violenta reprezinta elementul pricipal.

Indiferent de modul în care te simți după ce l-ai văzut însă, Joker este un film bun din punct de vedere obiectiv. După premiera la festivalul de film de la Veneția, pelicula a fost distinsă cu Leul de Aur pentru cel mai bun film.

„Pentru mine, ceea ce m-a atras la acest film, cu un astfel de personaj, a fost faptul că urma să-l abordăm în felul nostru. În ceea ce mă privește, nu m-am raportat la nicio interpretare anterioară, m-am raportat la ceea ce consider a fi propria noastră creație”, spune Joaquin Phoenix, actor principal.

- Advertisement -

Trailer Joker 2019

[penci_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=dNjYNffQeks” align=”center” width=”760″ /]

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.