Filme noi in 2020

filme 2020

TOP filme 2020 – Cele mai asteptate filme din 2020.
Anul 20202 promite multe bucurii pentru cinefili, iar cele mai mari pretenții le avem de la maeștrii Steven Spielberg, Christopher Nolan și Denis Villeneuve.

Ce filme noi apar in anul 2020?

Bad Boys for Life / Băieți răi pe viață

Will Smith și Martin Lawrence fac echipă pentru a treia și ultima oară, în capitolul final al seriei „Bad Boys”.
Marcus Burnett (Martin Lawrence ) este acum inspector de poliție în timp ce Mike Lowery (Will Smith) trece prin criza vârstei mijlocii.

No Time To Die / Nu e vreme de murit

Daniel Craig se va prezenta pentru ultima oară drept „Bond.

James Bond”. La cinci ani după capturarea lui Blofeld (Christoph Waltz), agentul 007 își ține armele în sertar și se bucură de o viață liniștită, ca un om de rând. Acesta e doar calmul dinaintea furtunii, pentru că un prieten al său din CIA îi cere disperat ajutorul pentru a recupera un savant răpit. Pare simplu pe hârtie, dar Bond știe că lucrurile nu stau niciodată la fel în practică.
Daniel Craig

Top Gun: Maverick (26 iunie)

Când i se cere să instruiască niște absolvenți ai școlii de elită Top Gun, în vederea decolării pentru o misiune imposibilă, Pete se simte propulsat într-un trecut dureros. Unul dintre studenții săi, supranumit „Rooster” (Miles Teller), este tocmai fiul regretatului coleg poreclit „Goose”. Maverick se va război cu regretele sfâșietoare care-l bântuie, în vreme ce-i antrenează pe tinerii piloți pentru o misiune de-a dreptul sinucigașă.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=flURw76_UCU” rel=”no” wmode=”opaque”]

A Quiet Place 2 / Fără zgomot 2

În frunte cu Emily Blunt, membrii familiei Abbot continuă să umble tiptil prin lumea invadată de monștri cu auz fin. Atenți să nu scoată vreun zgomot, protagoniștii vor descoperi că extratereștrii ce vânează după sunet nu sunt singura amenințare din umbrele acestui tărâm de coșmar. Lucrurile se vor complica!

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=HAiYNbuNED8″ rel=”no” wmode=”opaque”]

Mulan
Disney continuă să-și reproducă pe bandă rulantă animațiile clasice, înlocuind personajele desenate de mână cu actori în carne și oase. În 2020 vine rândul lui Mulan să treacă prin această transformare.

Ghostbusters: Afterlife / Vânătorii de Fantome: Moștenirea

Doi copii cu poftă de aventură descoperă o strânsă legătură între ei și membrii echipei Ghostbusters, acei vânători de fantome care între timp au devenit mituri. Puștii vor dezgropa tehnologia inedită cu care veteranii capturau spirite rele, căci se pare că lumea are nevoie din nou de salvatori neînfricați.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=ahZFCF–uRY” rel=”no” wmode=”opaque”]

Pentru mai multe filme noi ce vor aparea in anul 2020 va invitam sa urmariti rubrica CINEMA

Articolul precedentVideoclip: Alan Walker & Ava Max – Alone, Pt. II
Articolul următorHalsey a lansat noul videoclip You should be sad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.