Edward Sanda lanseaza primul sau album „Nuante de Iubire”

Videoclipuri

Alături de familia sa, de gașca de la Famous Production și de cei mai apropiați prieteniși colegi de breaslă, Edward Sanda a lansat primul album din cariera sa, „Nuanțe de iubire”.

„După cum știți deja, toate cântecele de pe album sunt de dragoste, pentru ca am vrut să descriu iubirea în mai multe nuanțe. Sunt foarte
emoționat pentru această seară! Este lansarea primului meu album și mă bucur că am reușit la vârsta aceasta să realizez un lucru pe mi-l doream încă de când am început să cânt. Numele albumului a fost ideea mea și am lucrat foarte mult la , deoarece eu am compus integral multe din piese, le-am masterizat și mixat. Totul a venit natural și cred că a ieșit foarte bine”, a declarat Edward.

Emoțiile au crescut și mai mult atunci când artistul i-a dedicat iubitei sale piesa ei preferată, „Nuanțe de iubire”, și, pentru că ea nu a putut fi prezentă, Edward a sunat-o pe Cleopatra pentru a-i cânta la telefon. Vizibil emoționată și cu lacrimi în ochi, Cleopatra s-a bucurat de surpriza pregătită de Edward, iar toți cei prezenți la eveniment au putut vedea cu ochii lor cât de îndrăgostiți sunt cei doi artiști.

Eduard Sanda se aude si pe radio Live247 cu piesa „Dragoste va rog” alaturi de Cleopatra Stratan.

- Advertisement -

Edward Sanda – Nuante de iubire

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=D2oAC7O0eVQ” playlist=”2d9CTaE-u70,ZH-0tPx2b-A,2Onwk7pJQAg” rel=”no” wmode=”opaque”]

sursa: Youtube.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Nou

- Advertisement -

Nu rata!

- Advertisement -