newsDJ-ul Tiësto s-a căsătorit pentru prima data

DJ-ul Tiësto s-a căsătorit pentru prima data

Tiësto s-a căsătorit cu modelul Annika Backes, sâmbătă, 21 septembrie, după patru ani de relaţie, în mijlocul Deşertului Utah, conform Daily Mail.

DJ-ul în vârstă de 50 de ani, care are o avere estimată la 149 milioane de dolari şi este al şaselea cel mai bine plătit DJ din lume, a ales resortul de lux Amangiri, din statul american Utah, pentru ceremonia care a avut loc în faţa a 80 de invitaţi.

„Las Vegas e un oraş care ne place amândurora, aşa că am început să căutăm acolo un loc potrivit, dar am decis, ulterior, că vrem ca ceremonia să aibă loc undeva departe. Iubim liniştea, iar decorul pare desprins de pe o altă planetă. Contrastul dintre arhitectură şi deşert este perfect. Am vrut un cadru romantic, extravagant, natural şi intim, aşa că am închiriat întregul resort pentru weekend“, a explicat Annika Backes.

„După ce toată lumea a ajuns în sala de recepţie, locul în care a avut loc şi ceremonia noastră, totul s-a transformat complet. Am făcut un tunel din oglinzi care duce la o sculptură în gheaţă cu iniţialele noastre“, a declarat Tiësto.

tiesto

- Advertisement -

Tiësto, DJ-ul care a ocupat poziţii fruntaşe, ani la rând, în DJMag Top 100, a fost dintotdeauna descris de fani ca un artist care îşi transpune sentimentele prin intermediul muzicii pe care o mixează.
Recent Tiesto a lansat un nou single intitulat Good in a Dancer alaturi de Mabel.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.