newsDigi 4K prima televiziune din Romania ce emite 4k

Digi 4K prima televiziune din Romania ce emite 4k

Televiziunea grupului RCS va începe emisia de sâmbătă, 24 noiembrie, cu meciuri de fotbal, transmisiuni din motorsport și documentare, au anunțat reprezentanții RCS. Digi 4k se poate urmarii incepand de astazi in mod gratuit in reteaua RCS-RDS.

Postul de televiziune Digi 4K va fi disponibil doar în grila Digi TV (cablu digital), gratuit, pentru perioada de testare, iar identificarea canalului se va realiza doar prin rescanare sau a intrat in mod automat pe televizoarele smart Ultra HD (pozitie 200).

„De sâmbătă, 24 noiembrie, postul va intra în etapa de teste și abonații Digi TV vor putea experimenta, pentru început, calitatea 4K a unor meciuri de fotbal, transmisiuni din motorsport și documentare”, au precizat reprezentanții RCS într-un comunicat de presă.

Ca prime transmisii efectuate in noul format ultra HD, duminică, 25 noiembrie, de la ora 15:00, Digi 4K va transmite live Marele Premiu al Emiratelor Arabe Unite (EAU), desfășurat la Abu Dhabi, pe circuitul Yas Marina (în direct și pe Digi Sport 2).

- Advertisement -

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=3oMGsrRQkMg[/embedyt]
sursa: Youtube.com

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.