newsDavid și Victoria Beckham au încheiat un acord Netflix

David și Victoria Beckham au încheiat un acord Netflix

David si Victoria Beckham ar fi semnat un acord cu Netflix în valoare de peste 20,5 milioane de dolari (16 milioane de lire sterline) pentru a prezenta imagini si filmari video personale pentru un documentar despre viața lor.

Vedeta de fotbal David Beckham va fi prezentată în filmări intime filmate cu o camera perosonala de la zilele de naștere ale familiei, Crăciunul și alte sărbători petrecute alaturi de familie.

Tabloidului britanic The Sun relateaza faptul că, programul va relata, de asemenea, povestea de dragoste a cuplului de la primele lor date până la ziua de azi.
Copiii lui David și Victoria – Brooklyn, 21 de ani, Romeo, 18, Cruz, 15 și Harper sunt de asemenea, așteptați să apară în viitorul proiect video.

- Advertisement -

Documentarul despre viata sotilor Beckham este asteptat sa apara undeva in anul 2022, intarzierea fiind provocata de pandemia din intreaga lume.
O echipa de filmare este in permanenta alaturi de cei doi soti intrucat filmarile vor relata viata de zi cu zi chiar si in zilele noastre.

David si Victoria Beckham vor avea emisiune pe Netflix

David Beckham este un fost jucator de fotbal cu o cariera in fotbal de peste 20 de ani, fost capitan al echipei nationale si considerat unul dintre cei mai buni mijlocasi din istorie, cunoscut in special pentru loviturile libere.

Victoria Beckham a aparut si in urmatoarele documentare si reality show-uri:

Being Victoria Beckham (2002)
The Real Beckhams (2003)
Victoria Beckham – A Mile In Their Shoes (2004)
Victoria Beckham: Coming to America (2007)
Victoria’s Secrets (2010)

Asteptam cu nerabdare noua productie Netflix insa pana atunci nu ne ramane decat sa relatam daca mai apar noutati despre aceasta productie.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.