newsDavid Guetta pe primul loc în Topul DJ MAG 2020!

David Guetta pe primul loc în Topul DJ MAG 2020!

Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, David Guetta a fost desemnat cel mai bun DJ din lume în cadrul Amsterdam Dance Event. El este urmat în top de către: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Armin Van Buuren, Alok, Don Diablo, Afrojack, Oliver Heldens, Steve Aoki și Timmy Trumpet.

David Guetta a marcat un moment extrem de important, în ziua în care a împlinit 52 de ani a fost ales și numărul 1 DJ al lumii și a încheiat evenimentul cu un set în care a inclus piese noi, nelansate, un DJ Set pentru care a muncit două săptamâni.

Momentul decernării premiului pentru cel mai bun DJ din lume a fost ilustrat cu imagini de la show-ul său din 2019 de la festivalul UNTOLD.

- Advertisement -

Dimitri Vegas & Like Mike, locul 2 în TOP 100 DJ MAG

Cei doi frați se află mereu în topul preferințelor fanilor festivalului UNTOLD și sunt așteptați în fiecare an. Ei sunt recunoscuți pentru tradiționalul crowd control pe care îl fac cu zecile de mii de fani de pe stadionul Cluj Arena.

 

Martin Garrix ocupa locul 3 în TOP 100 DJ MAG

Olandezul despre care se spune că a influențat o generație s-a adaptat acestui an atipic, și-a petrecut cea mai mare parte din timp în studio, dar a pregătit și două live-uri memorabile, unul din vârful celebrului A’DAM Tower din Amsterdam, iar cel de-al doilea, a cărui premieră a avut loc de Liberation Day, a fost transmis live pe conturile de social media.

 

[penci_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=1vud6MtI4o4&t=2772s” align=”center” width=”760″ /]

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.