UtilContact AIR CONNECT AVIATION - Informatii zboruri

Contact AIR CONNECT AVIATION – Informatii zboruri

AirConnect este o companie aeriana privata axata pe piata regionala din Romania. Compania a inceput operatiunile in august 2022, oferind zboruri interne in Romania, conectand aeroporturile regionale cu hub-urile din apropiere si zboruri de charter direct de la aeroporturile regionale.

Fondatorii Air Connect au mizat pe aeronave ATR 72-600, motivând „că reprezintă cea mai eficientă soluție regională din punct de vedere al consumului de combustibil, datorită structurii ușoare, vitezei optimizate și motorului conceput pentru sectoare scurte. Aceste caracteristici conduc la costuri de operare mai scăzute, dar și la diminuarea emisiilor de CO2.

Air Connect Contact

Cum poti intra in legatura cu operatorii si dispecerii AirConnect pentru informatii zboruri, reclamatii sau sesizari la Air Connect.

- Advertisement -

Numar de telefon Air Connect 0903 760 225 (cost 1 € + TVA/ min)* valabil doar pentru Romania.

Sesizarile si reclamatiile cu privire la zborurile efetuate sau alte probleme legate de interactiunea cu acesta companie aeriana se pot face direct pe site-ul oficial sau prin contact call center.

Informatii Zboruri AirConnect

Postam mai jos preturile de referinta pentru cursele prin noua companie low cost AirConnect conform site-ului oficial al companiei:

  • Targu Mures – Bucuresti pret estimat 33 euro
  • Suceava – Bucuresti 33,5 euro
  • Bucuresti – Budapesta – 51 euro
  • Oradea – Constanta – 64 euro
  • Baia Mare – Bucuresti 38 euro.

Amintim faptul ca, pana la ora redactarii acestui articol compania AirConnect inca nu a inceput sa opereze zborurile in Romania.

Urmarim ofertele si modul prin care noua companie va efectua zboruri in Romania si in Europa conform cu ofertele comapniei.

pentru detalii si informatii zboruri AirConnect puteti urmari site-ul oficial: air-connect.com/en

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.