newsCanapeaua ta zambeste din nou

Canapeaua ta zambeste din nou

Atunci cand ai decis sa iti redecorezi casa probabil ca, o solutie la indemana este sa schimbam si mobila veche cu una noua. Pe piata in momentul de fata avem nenumarate optiuni in alegerea mobilierului perfect pentru casa noastra insa nu intotdeauna lucrul nou inseamana si calitate.
Vom aborda in cadrul acestui articol posibilitatea de a repara sau retapita o canapea, fotoiu sau alt obiect de mobilier.

Cum dam viata obiectelor de mobilier deteriorate?

Cautand in ultima perioada o solutie optima pentru casa noastra am descoperit ca, putem sa avem din nou designul dorit in casa odata cu schimbarea tapiteriei mobilierului vechi. Nu intotdeauana lucrul nou inseamna si calitate mai ales ca, acum cantitatea conteaza si nu calitatea.

Sub deviza „unele lucruri chiar merita pastrate iar altele NU”, am gasit solutia perfecta pentru retapitarea canapelei noastre. O solutie de reparare inclusiv retapitare canapele o reprezinta firma Renov Art Bucuresti, specializata in retapitarea obiecteleor de mobilier.

- Advertisement -

Inovatie si Creativitate
Intradevar putem descrie serviciile oferite ca fiind impecabile, astfel incat am hotarat sa va indreptam atentia catre reconditionarea obiecteleor de mobilier de care nu poti sa te desparti. Cu o serie de solutii in retapitarea canapelelor sau a altor obiecte de mobilier Renov ART reprezinta alternativa moderna la designul mult dorit din casa ta.

Servicii Preofesionale pentru:
– retapitare canapele;
– retapitare fotolii, scaune, paturi sau tablii de pat;
– reconditionare aspect si elemente interioare mobilier.

Servicii profesionale pentru firme:
– Tapiterie pentru scaune de birou;
– Tapiterie pentru canapele cu destinatie pentru trafic intens;
– Tapiterie pentru baruri, restaurante, cluburi etc.

website: renov-art.ro
email: office@renov-art.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.