newsBăieții de la BTS stabilesc un nou record

Băieții de la BTS stabilesc un nou record

Baietii de la BTS au lansat anul trecut  ”Map of the Soul: 7” și ”Be”, reusind să-și mai adauge un record în portofoliu.

Trupa K-pop a depășit alți artiști cu greutate și a devenit cel mai bine vândut grup din 2020. Este pentru prima dată când o trupă din afara Statelor Unite și Marii Britanie obține acest titlu și tot prima trupă ale cărei piese sunt, în mare parte, în altă limbă decât engleză.

Titlul de ”artistul anului” este oferit având la bază mai multe criterii, printre care: vânzările înregistrate la nivel mondial, accesările și descărcările online ale pieselor. Locul al doilea i-a revenit lui Taylor Swift, iar Drake, The Weeknd și Billie Eilish au completat clasamentul.

- Advertisement -

Pe 21 august, BTS și-a urcat pe YouTube mult așteptatul videoclip pentru prima lor piesă în limba engleză, „Dynamite”.

În plus, „Dynamite” a reușit să devină și primul videoclip din istoria YT care a reușit să depășească 100 de milioane de vizualizări într-o singură zi de la urcarea pe platformă. Asta înseamnă că a fost vizionat în fiecare dintre cele 24 de ore de peste 4,16 milioane de oameni.

Piesa Dynamite s-a clasat pe primele pozitii in topurile muzicale de specialitate.

 

BTS, cunoscută și ca Bangtan Boys, este o trupă sud-coreeană formată din șapte membri, sub agenția Big Hit Entertainment. Ei au debutat pe 13 iunie 2013 cu piesa „No More Dream” din primul lor album, 2 Cool 4 Skool

[penci_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=gdZLi9oWNZg” align=”center” width=”800″ /]

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.