MediaUntold 2024 - Pret bilete la festivalul Untold

Untold 2024 – Pret bilete la festivalul Untold

Untold 2024 este festivalul mult asteptat care anul acesta isi va deschide portile in perioada  8 august 2024 – duminică, 11 august 2024.

Analizam pretul biletelor pentru Untold 2024 si care sunt artistii care vor aparea anul ecesta la noua editie din 2024 a festivalului Untold.

- Advertisement -

Pret bilete UNTOLD 2024

Accesul la festivalul Untold 2024 va incepe de la ora 16:00 in locatia Arenele Sportive din Cluj Napoca.

 • Pret bilet Untold 2024 – Access General pentru 4 zile – 922,20 lei
 • Under 25 – 806, 20 lei
 • Friendship Packs – 1612,40 lei
 • Bilete Untold 2024 zona VIP pentru 4 zile – 2030 lei
 • Galaxy Backstage pentru 4 zile – 1740 lei
 • Cazări – de la 850 lei.

Sunt mai multe optiuni pentru cei ce aleg sa cumpere un bilet la Untold editia din 2024 astfel regaism si abonamente Untold 2024 precum:

 • McDonalds x UNTOLD – General Access. pret bilet 922.20 Lei.
 • Friendship Packs. Starting at: 1612.40 Lei.
 • Under 25. Starting at: 806.20 Lei.

Ce Artiști vor veni la UNTOLD 2024?

Pe scena principală a festivalului UNTOLD vor ajunge: legenda rock Lenny Kravitz, britanicul Sam SmithBurna BoyLouis TomlinsonSwedish House Mafia, Martin Garrix, Tom Grennan, duo-ul Dimitri Vegas & Like Mike, brazilianul Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies și Purple Disco Machine.

Atractiii si bilete Untold 2024

pret bilete untold 2024

Principala atracție a festivalului Untold din Cluj-Napoca este lineup-ul său impresionant de artiști internaționali și locali, care atrage zeci de mii de participanți din întreaga lume. Untold este cunoscut pentru că aduce pe scenă unele dintre cele mai mari nume din muzica electronică, pop, hip-hop și alte genuri muzicale.

Artiști renumiți precum David Guetta, Armin van Buuren, Martin Garrix, The Chainsmokers, și mulți alții au fost headlineri ai festivalului de-a lungul anilor.

Daca ai cumparat un bilet la Untold 2024 sigur te vei intalni cu Sam Smith, Dimitri Vegas & Like Mike sau Los Frequencies.

Pe lângă lineup-ul muzical, festivalul oferă și o experiență vizuală și senzorială deosebită, cu scenografii spectaculoase, jocuri de lumini, focuri de artificii și diverse activități interactive și de divertisment.

Atmosfera vibrantă, scenografiile elaborate și activitățile extra-muzicale contribuie la crearea unei experiențe de festival memorabile.

Locația festivalului, Cluj-Napoca, adaugă, de asemenea, un farmec aparte evenimentului, orașul fiind cunoscut pentru viața sa culturală dinamică și ospitalitatea sa.

Festivalul se desfășoară în principal în Parcul Central și în zona Cluj Arena, oferind participanților nu doar muzică de calitate, ci și ocazia de a explora un oraș plin de istorie și cultură.

Pentru prima dată în România, pe scena festivalului UNTOLD 2024 va urca și Sam Smith, artistul care deține un Oscar, un Golden Globe și cinci premii Grammy.

Atmosfera Untold 2024

Publicul Untold subliniază câteva aspecte care contribuie la atmosfera unica surprinsa in timpul festivalurilor Untold din anii trecuti precum:

 1. Muzica și Lineup-ul: Participanții sunt entuziasmați de prezența unor artiști internaționali și locali de renume, care oferă spectacole memorabile. Diversitatea muzicală și calitatea spectacolelor contribuie semnificativ la entuziasmul general.
 2. Scenografiile și Efectele Vizuale: Decorurile elaborate, jocurile de lumini, focurile de artificii și efectele vizuale impresionante sunt apreciate de public. Aceste elemente creează o atmosferă de poveste și transformă festivalul într-o experiență de neuitat.
 3. Comunitatea și Socializarea: Mulți participanți laudă atmosfera prietenoasă și deschisă a festivalului. Este o ocazie de a întâlni oameni noi din diferite colțuri ale lumii, de a socializa și de a împărtăși pasiunea comună pentru muzică.
 4. Activitățile Extra-Muzicale: Pe lângă concerte, Untold oferă o varietate de activități și experiențe, cum ar fi zone de relaxare, spații de joacă, standuri cu mâncare și băutură și diverse instalații artistice.
 5. Organizarea și Securitatea: Organizarea festivalului este adesea lăudată pentru eficiența și profesionalismul său. Securitatea bine pusă la punct și facilitățile bine întreținute contribuie la o experiență plăcută și fără griji pentru participanți.

website untold.com/ro

Nu rata filmul Planeta Maimutelor – Noul regat 2024

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.