pieseThe Weeknd si Gesaffelstein au lansat piesa ‘Lost in the Fire’

The Weeknd si Gesaffelstein au lansat piesa ‘Lost in the Fire’

Producatorul francez Gesaffelstein a dezvaluit piesa ‘Lost in the Fire’, care a fost facuta in colaborare cu The Weeknd. Cei doi au mai lucrat impreuna pe albumul ‘My Dear Melancholy’.

Albumul ‘My Dear Melancholy’ semnat de the Weeknd a continut doua colaborari cu Gesaffelstein, ‘I Was Never There’ si ‘Hurt You’. ‘Hyperion’, noul album al canadianului va fi lansat in acest an.
Abel Makkonen Tesfaye, cunoscut pe numele de scenă The Weeknd, este un cântăreț și producător muzical canadian. În anul 2010, artistul a încărcat câteva melodii pe YouTube sub numele de The Weeknd, lucru care ia propulsat numele facandu-l cunoscut intregii lumi.

Pe 23 Noiembrie 2016, The Weeknd a lansat un film scurt de 12 minute pentru promovarea albumului, regizat de Grant Singer, care a regizat de asemenea videoclipul muzical „Starboy”. Numindu-l Mania (srilizat ca M A N I A), acesta conținând melodii precum „All I Know” cu Future, „Sidewalks” cu Kendrick Lamar, „Secrets”, „Party Monster” (voce pe fundal:Lana Del Rey) si „I Feel It Coming” cu Daft Punk. În 24 de ore de la lansarea albumului Starboy, a fost numarul 1 in peste 80 de țari.

- Advertisement -

The Weeknd – Lost In The Fire (ft. Gesaffelstein) Official Audio

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=vxGtqbFGy0I[/embedyt]
sursa: Youtube.com
audio: The Weeknd – Lost In The Fire (ft. Gesaffelstein)

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.