pieseDJ Sava și MD DJ lanseaza noul proiect muzical Las Olas

DJ Sava și MD DJ lanseaza noul proiect muzical Las Olas

DJ Sava și MD DJ se unesc pentru un proiect muzical ce poarta denumirea Las Olas și lansează primul single în această formulă: „Don’t Cry”. Compusă de către cei doi artiști alături de Cătălin Tamazlicaru, piesa îmbină beat-uri EDM și elemente tribale ce rămân întipărite în minte și redă povestea unei iubiri pierdute.

Las Olas este un nou proiect muzical ce promite multe, mai ales că ambii artiști au un background colosal în industria muzicală.

DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat, iar de-a lungul timpului a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare.

- Advertisement -

MD DJ este un DJ și producător din România, care locuiește în Milano. Orientat către muzica groove și techno, artistul a început să experimenteze producția muzicală și DJ-ing-ul în urmă cu 13 ani, iar până în prezent a lucrat la peste 600 de piese și a mixat în mai multe cluburi din Europa.

Cele mai apreciate producții ale sale sunt DJ Dark & ​​MD DJ – Shiva (Original Mix), Arilena Ara – Nentori (DJ Dark & ​​MD DJ Remix), Sonique – It Feels So Good (Mentol & MD DJ Remix) și DJ Dark & ​​MD DJ – Ederlezi (Original Mix).

Piesa Don’t Cry” are un ritm ce te îndeamnă la dans iar versurile vorbesc despre o iubire atât de puternică și de intensă care s-a consumat și a ajuns la final, iar nimic nu o mai poate salva.

Las Olas – Don’t Cry

[penci_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=N4x0huyIgYA&feature=youtu.be” align=”center” width=”800″ /]

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.