pieseSmiley a lansat noul single "Aprinde scanteia"

Smiley a lansat noul single „Aprinde scanteia”

Smiley lanseaza prima piesa din acest an, un featuring cu Dorian, si el artist HaHaHa Production, despre care Smiley spune ca e un „scriitor foarte talentat, alaturi de care am scris multe piese”. Pentru „Aprinde scanteia”, Smiley si Dorian au lucrat cu producatorii Serban Cazan si Roland Kiss.

La o saptamana dupa lansarea primului single din acest an, „Aprinde scanteia”, piesa-manifest a generatiilor de tineri, Smiley a primit sute de mesaje de la oameni care s-au regasit in versurile cantecului: „Cu totii avem nevoie de incurajari, in conditiile in care totul in jurul nostru pare construit dupa reguli pe care nu le intelegem.

„Aprinde scanteia” este o declaratie pentru iesirea din tipare, un indemn pentru generatiile de tineri sa lupte pentru idealurile lor, pentru pastrarea libertatii de a fi si de a alege. Piesa a fost gata in trei zile, iar artistul a hotarat sa o si lanseze, fara sa stea pe ganduri: „Cred ca este piesa pe care am scris-o cu cea mai mare usurinta pentru ca simteam de mult timp sa spun aceste lucruri. I-am dat drumul pe YouTube si imediat au urmat reactii de la oameni care s-au regasit in versuri. Fara niciun efort sau artificiu de promovare, piesa a ajuns la cine trebuia sa ajunga. Eu cred in puterea muzicii si stiu ca aceasta piesa va merge mai departe”, completeaza Smiley.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Sa11AWfNQ54[/embedyt]
sursa: youtube.com

- Advertisement -

Dupa concertul de pe 2 iunie, de la Arenele Romane, Smiley incepe un turneu national care va aduna peste 20.000 de oameni in toata tara. Turneul #Confesiune va incepe pe 29 octombrie, la Galati si va continua pe 30 octombrie 2018 la Iasi la Sala Sporturilor, 31 octombrie 2018 la Bacau, la Teatrul de vara „Radu Beligan”, 5 noiembrie 2018 la Brasov, la Sala Sporturilor, 7 noiembrie 2018, la Cluj Napoca la Sala Polivalenta, 12 noiembrie 2018, la Pitesti la Casa de Cultura a Sindicatelor, 13 noiembrie 2018 la Craiova la Sala Polivalenta, 14 noiembrie 2018 la Targu Jiu in Sala Sporturilor, 15 noiembrie 2018 la Timisoara, in Sala Sporturilor „Olimpia” si se incheie pe 18 noiembrie 2018, la Constanta, la Casa de Cultura a Sindicatelo

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.