pieseSam Smith, Normani - Dancing With A Stranger

Sam Smith, Normani – Dancing With A Stranger

Sam Smith colaboreaza cu Normani pentru noul single intitulat Dancing With A Stranger, piesa ce a intrat deja in playlistul postului nostru de radio.

”Dancing With a Stranger” este o piesă care se potrivește foarte bine după o despărțire. Sam Smith cântă despre momentul acela când te simți singur și ai da orice pentru compania cuiva.

„Sunt atat de entuziasmat ca acum lumea poate auzi piesa *Dancing With a Stranger*, material pe care l-am scris anul precedent, in timpul turneului . Piesa aceasta e un cumul a tot ceea ce am simtit la acea vreme, jongland intre viata mea personala si turneu. Este un moment important pentru mine, mai ales ca sunt un mare-mare fan al lui Normani si a tot ceea ce ea reprezinta. Sunt incantat sa o vad cum straluceste. Sper ca toata lumea sa se bucure de aceasta piesa la fel ca mine”, declara Sam Smith.

Normani si-a inceput cariera solo anul trecut, odata cu lansarea single-ului „Love Lies” feat. Khalid. „Love Lies” a atins prima pozitie in Top 40 Radio in Statele Unite si a fost primul single lansat de Normani dupa succesul inregistrat alaturi de grupul Fifth Harmony.

- Advertisement -

Oficial audio: Sam Smith, Normani – Dancing With A Stranger

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=brmW88EO_cI[/embedyt]
sursa: Youtube.com

Asadar piesa „Dancing With a Stranger” este lansarea care succeda hit-ul „Promises”, colaborarea fenomen dintre Smith si Calvin Harris, care a dat peste cap ordinea tuturor clasamentelor muzicale si care se aude in acest moment pe toate posturile de radio.
In aceasta perioada Sam Smith se plimba peste tot prin lume, in cadrul turneului de promovare al albumuluil „The Thril of it All”.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.