piesePaul Damixie a lansat de curand piesa „Spanish”

Paul Damixie a lansat de curand piesa „Spanish”

Paul Damixie lanseaza „Spanish”, un mix pop-dance, care are toate sansele sa devina un hit estival de clubbing. “Succesul pe care l-a avut piesa “Get Lost” a fost un impuls urias pentru mine. Mi-a demonstrat ca se poate si ca sunt pe drumul cel bun cu ceea ce fac.

Pentru noul single, “Spanish”, am sperante foarte mari. E o piesa care mie imi da un vibe foarte bun si sper ca lucrul asta sa il simta toata lumea,” spune Paul Damixie.

Revenind la single-ul “Get lost” va reamintim faptul ca, a fost in topul cautarilor din Shazam Romania si Rusia si s-a viralizat pe Spotify in Statele Unite ale Americii, unde are in prezent aproape 7 milioane de streamuri. Spania a fost si ea cucerita de catre artist, unde single-ul a intrat in top 10 in playlist-ul Maxima FM, unul dintre cele mai populare radiouri de muzica dance din tara. Mai mult decat atat, dupa ce a fost ascultat la „Global Show”, emisiune difuzata in 12 tari, printre care Columbia, Mexic si Republica Dominicana, Paul Damixie a mixat „Get Lost”, in premiera la festivalul „LOS 40 PLAYAPOP”.

Videoclip

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=g96aV6Gn8MA[/embedyt]
sursa: youtube.com

- Advertisement -

Paul Damixie a facut parte din unul dintre cele mai de succes proiecte din Romania – Radio Killer, care a reusit sa cucereasca industria muzicala locala si internationala cu hit-uri precum „Voila”, „Be free” sau „Lonely Heart”. Artistul este totodata cel care a transformat hit-ul lui Adele, „Hello”, intr-un adevarat imn house, ce a devenit cunoscut in intreaga lume.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.