videoclipuriNoul videoclip Puya & Tudor Chirilă - Stele Căzătoare

Noul videoclip Puya & Tudor Chirilă – Stele Căzătoare

Puya colaboreaza cu Tudor Chirilă pentru noul single „Stele Căzătoare” o piesa ce are si un videoclip corelat cu versurile piesei.

Noua melodie Stele Cazatoare interpretata de Puya si Tudor Chirila, ne poartă într-o călătorie spre copilărie din care nu lipsesc momentele traite de cei doi artisti in copilarie.

Puya & Tudor Chirilă – Stele Căzătoare videoclip

- Advertisement -

Dragoș Gărdescu cu numele de scenă Puya, este un rapper român din România, interpret de muzică hip-hop, abordând, după despărțirea trupei La Familia, și genul hip-pop, iar în anul 2017 revenind, odată cu reuniunea formației, la vechiul tip muzical.

In mediul online Puya a devenit foarte apreciat datorita ideilor sale exprimate in spatiul public, idei ce fac referire la viata normala pe care ar trebui sa dezvoltam fiecare in parte, lasand deoparte imaginile personale construite intr-un mod fals doar pentru public.

Tudor Chirilă este un actor, muzician, compozitor, producător și critic politic român. A fost solistul formației Vama Veche, apoi a fondat formația Vama.

Colaborarea dintre Puya si Tudor Chirila este de bun augur si a avut un impact foarte bun asupra fanilor celor doi artisti.

Piea „Stele cazatoare” este Produsa de: Mahia Beldo, iar muzica este semnata de  Mahia Beldo, Dara, Giulie.

  • Textul: Puya Chitari: Trif George, Alin Ilies
  • Regie videoclip: Iustin Surpanelu.

Ambi artisti au avut in trecut nenumarate piese pe care le-am putut asculta si pe radio incadrandu-se in topul preferintelor ascultatorilor.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.