videoclipuriPiesa noua: JUNO - Cafea si Tarot

Piesa noua: JUNO – Cafea si Tarot

JUNO lanseaza noul single Cafea si Tarot, o piesa ritmata care ne prinde inca de la prima auditie.  „Cafea și tarot” spune povestea unei experiențe inspirată din viața artistului, care pare pur și simplu ireală.

Muzica este mantra lui, lucrul care îi ghidează pașii și deciziile. JUNO experimentează o perioadă de transformare și evoluție puternică, care se reflectă și în muzica pe care o creează.

Piesa a luat naștere ca urmare a unor experiențe pe care JUNO le-a trăit, care nu pot fi înțelese decât prin acceptarea ideii de energie magică în viața noastră.

- Advertisement -

Noul single Juno – cafea si tarot este coproducție marca HaHaHa Production și Cat Music, „Cafea și tarot” are muzica creată de Alexandru Stancu (JUNO), Barz Andrei, Mirea Teodor, Florin Boka (Feenom), textul scris de Alexandru Stancu (JUNO), iar la producție au lucrat: Florin Boka (Feenom), Barz Andrei și de mix și master s-au ocupat Florin Boka (Feenom) și Lucian Nagy.

Videoclip Juno –  cafea si tarot

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=LjZoUZD4IQY” rel=”no” wmode=”opaque”]

După ce s-a făcut remarcat și a intrat în topurile muzicale prin piese precum „Caută-mă”, „Mă mai ia” și „Două inimi”, JUNO revine in atentia noastra cu piesa „Cafea și tarot”, single ce se poate auzi acum si pe Radio Live247.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.