videoclipuriMisha Miller lanseaza piesa "Un minut" intr-o noua versiune

Misha Miller lanseaza piesa „Un minut” intr-o noua versiune

„Un minut”, piesa formaţiei Hi Q, este prima melodie în limba română lansată de Misha Miller intr-o versiune proprie in care avem un beat modern.

Mishei Miller isi pune amprenta pe hitul „Un minut” care in aceasta noua versiune promite să aibă un succes fulminant, având potențialul de a merge pe urmele piesei originale, care este considerată unul dintre cele mai mari hituri din industria muzicală românească.

Videoclip Misha Miller – Un minut

- Advertisement -

Videoclip original in format HD: Misha Miller – Un minut

Piesa in varianta HI Q a fost difuzata pe toate posturile de radio comerciale la vremea respectiva. Amintim faptul ca Misha Miller alaturi de Sasha Lopez s-au auzit pe radio cu piesa Mahala, piesa foarte apreciata si in mediul online.

Mihaela Arsene cunoscuta publicului drept Misha Miller, are o carieră în plină ascensiune, căci încă de la debut piesele ei au doborât topurile internaționale.

misha miller

Artista a  început să cânte inca de la o vârstă fragedă, familia fiind cea care i-a insuflat și descoperit pasiunea pentru muzică. Atât unul dintre unchii săi, cât și bunica sa au cochetat cu muzica, astfel că talentul muzical este moștenire de familie.

Revenind la piesa actuala, Un minut este primul single în limba română lansat de Misha Miller. În ciuda faptului că a obținut faima internațională, Misha Miller plănuiește să cucerească publicul din România prin interpretarea ei emoționantă.

„Abia aștept să vedem reacția publicului, sunt curioasă ce vor spune cei care au trecut prin emoțiile inițiale, în 2001 când a fost lansată piesă. Sunt curioasă ce vor simți acum, peste 22 ani, și sunt curioasă și de ce va spune tânăra generație. Este prima mea piesă în limba română și sper să ajung la sufletul publicului. Am desigur mari emoții”, a declarat Misha Miller.

Misha Miller a semnat deja colaborări importante și a compus melodii care au devenit hituri la nivel internațional. „Smoke Me” cu Sasha Lopez, „What Mama Said” și „Sacred Touch” cu Manuel Riva, precum și „Touche” cu SickoToy.

Propria versiune pentru piesa Un minut suna foarte bine iar interpretarea in limba romana a cantaretei Misha Miller este una de bun augur. Asteptam mai multe piese interpretate in limba romana intrucat artista are un talent special si o voce potrivita si pentru muzica romaneasca.

Misha Miller live pe Kiss FM

Iata un fragment din emisiunea Deskiss Dimineata, unde Misha Miller a interpretat live piesa Mahala pe Kiss FM

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.