Filmul Miami Bici disponibil pe Netflix Romania

miami bici netflix

Miami Bici, filmul cu Bromania (Matei Dima) și Codin Maticiuc intră pe platforma Netflix chiar de azi 1 aprilie 2020.
Momentan, filmul Miami Bici va fi disponibil doar pentru publicul din România, însă de la 1 iunie se va vedea în toată lumea, anunță reprezentanții producției.

„Am insistat mult să putem lansa filmul Miami Bici cât mai repede pe Netflix și mi-am dorit asta pentru că privesc partea plină a paharului. Când am decis să mă implic în film, gândul meu a fost ca, fiind primul meu proiect de acest gen, tot ce îmi doresc este să fie bun, chiar dacă se poate să ies pe zero. Restul e istorie.

Filmul a ieșit și a mers foarte bine în cele trei săptămâni de viață, iar Netflix a fost generos, ceea ce mi-a depășit așteptările. Mă bucur că de astăzi pot să îl privesc cu mândrie cum își face loc și în casele și în inimile voastre” a spus Bromania (Matei Dima)

Filmul Maimi Bici este povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi atât „Visul american” cât și visul românesc de a „îmbogăți rapid”. Odată ajunși acolo, ei se regăsesc în mijlocul planului machiavelc al lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida.

Trailer Miami Bici

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=zUOneia4y6A” rel=”no” wmode=”opaque”]

Sursa: paginademedia.ro

Articolul precedentFResh MIX: Mabel – Boyfriend (Tiësto Remix)
Articolul următorPiesa noua: Maluma – Qué Chimba

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.