MediaFilmul Memory 2022 (Memorie) cu Tudor Chirila

Filmul Memory 2022 (Memorie) cu Tudor Chirila

Memory, filmul în care joacă Tudor Chirilă alături de Liam Neeson, este un thriller de actiune american din 2022. Producția este regizată de Martin Campbell, după un scenariu de Dario Scardapane.

Despre filmul Memory – Memorie 2022

Alex, un asasin expert, refuză o slujbă pentru o organizație criminală periculoasă și devine o țintă. De obicei este cu un pas înaintea tuturor, dar acum se luptă cu pierderi serioase de memorie care îi afectează fiecare mișcare. Alex trebuie să-și pună la îndoială fiecare acțiune și în cine poate avea încredere în cele din urmă.

In filmul Memory sau tradus Memorie, apare si Tudor Chirila desigur doar intr-o scena insa o scena in care se remarca prin interpretarea in limba spaniola. Un rol interesant pentru Tudor Chirila ce il prinde destul de bine pe Tudor in acest rol. Pacat totusi ca avem doar o singura scena cu Tudor Chirila in flimul Memory.

- Advertisement -

In rolul principal il regasim pe Liam Neeson, cunoscut pentru filme precum, Teroare in Paris, Lista lui Schindler, Drumul terorii plus multe altele.

Chiar daca probabil numai are nevoie de nici o prezentare, Tudor Chirilă este un actor, muzician, compozitor, producător și critic politic român. A fost solistul formației Vama Veche, apoi a fondat formația Vama.

Memory film 2022 cu Tudor Chirila 


Daca tot vorbeam ceva mai sus despre secventa din filmul Memorie unde apare Tudor Chirila va propunem si un fragment din scena respectiva unde Tudor chiar se integreaza bine in rol.

 Secventa cu Tudor Chirila din filmul Memory 2022

Nu avem o data pentru lansarea la cinema in Romania dar cu siguranta filmul va fi regasit pe platformele de streaming online autorizate.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.