pieseLigia Hojda a lansat piesa "Like the sun"

Ligia Hojda a lansat piesa „Like the sun”

Ligia Hojda a lansat de curand piesa „Like the sun”, o piesa cu un sound dinamic ce se integreaza cu succes in linia melodica a postului nostru de radio.

„Like the sun” este o compoziție a tânărului vlogger Daniel Pîrvan și a fost una dintre primele piese înregistrate de Ligia Hojda în 2015, după participarea la Vocea României unde a ajuns până în semifinală în echipa lui Tudor Chirilă.

este un cântec despre indiferența oamenilor care chiar dacă simt că ar trebui să facă ceva, rămân în zona lor de confort. Ar trebui să fug de probleme sau să rămân și să le combat? Oamenii sunt atât de iresponsabili față de lumea în care trăiesc și ajung atât de ușor să o distrugă. În contrast cu mesajul versurilor stă ritmul piesei, care e mai vesel și optimist și care mă duce cu gândul la o serie de întrebări și răspunsuri. Ce aș putea eu să fac că individ pentru mine, pentru oamenii cu care interacționez? Ce aș putea să las mai departe pentru generațiile viitoare? Cum aș putea eu prin micile acțiuni să fiu parte a unei lumi principiale, oneste? Cred că toate aceste lucruri implică în primul rând respectul față de noi înșine, față de mediu, față de ceilalți, față de comunitate; implică curaj, bunătate, integritate, onestitate, spirit civic, educație.” a declarat Ligia Hojda.

Videoclip

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Ob-zo-xQZM4[/embedyt]
Sursa video youtube.com

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.