pieseKHARFI lansează „Don't Waste My Time" FEAT. JADE MILLION

KHARFI lansează „Don’t Waste My Time” FEAT. JADE MILLION

KHARFI lansează noul single „Don’t Waste My Time” FEAT. JADE MILLION piesa ce se poate auzi acum si pe radio Live247 Romania.

După succesul single-ului „Bye Bae”, care a ajuns la aproape 2 milioane de stream-uri pe Spotify și a fost printre cele mai difuzate piese din vara anului 2016, Kharfi lansează „Don’t Waste My Time”, în colaborare cu artista americană Jade Million. Single-ul îmbină talentul producătorului Kharfi cu vocea sexy și ușor răgușită a lui Jade Million.

Născut în 1997, Kharfi este unul dintre cei mai tineri DJ și producători ai scenei electronice italiene. Susținut de artiști renumiți precum Diplo, The Chainsmokers, Don Diablo și Kiesza, a participat la numeroase festivaluri de muzică precum MTV Digital Days și Nameless Music Festival. În iulie 2016 lansează remixul „Inside Out”, în 2017 lansează „Only One” și în 2018 „Bye Bae”.

- Advertisement -

Kharfi – „Don’t Waste My Time” FEAT. JADE MILLION

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=urBCXcxs9Ic&feature=youtu.be” rel=”no” wmode=”opaque”]

Cu influențe R&B, Trap, Pop și Hip Hop, Jade Million sparge barierele genului cu fiecare piesă lansată. Cu un stil vibrant și o comunitate devotată, artista Jade Million, originară din Pennsylvania, este ușor de recunoscut.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.