CinemaJohn Wick 4 - Trailer subtitrat in romana

John Wick 4 – Trailer subtitrat in romana

John Wick 4 este cel mai asteptat film la Cinema din aceasta primavara intrucat premiera si data de lansare a filmului John Wich capitolul 4 va avea loc pe 23 Martie 2023.

In Romania John Wick 4 va intra la cinema pe data de 31 poate chiar pe 24 Martie conform paginilor oficiale din Romania si va rula subtitrat in romana in formatul complet full HD.

Noua parte din filmul John Wick,  continua actiunea seriei si il putem vedea pe John care își înfruntă cei mai letali adversari de până acum în următoarea a patra parte a seriei.

- Advertisement -

Cu prețul in crestere pentru eliminarea lui Wick, acesta își duce lupta împotriva High Table la nivel mondial în timp ce îi caută pe cei mai puternici jucători din lumea interlopă, de la New York la Paris, la Osaka la Berlin.

O noua serie plina de actiune care se alatura celor 3 capitole din John Wick disponibile si pe Netflix daca pana acum nu ai vazut acest film. In curand John Wick 4 subtitrat in romana va intra si pe Netflix insa prioritar dupa lansare, filmul va fi rulat in cinematografe.

john wick 4 online

Ne asteptam sa vedem John Wick 4 online pe Netflix undeva din toamna acesta poate chiar la inceputul sezonului de iarna. Deocamdata nu avem certitudinea insa vom reveni cu noutati despre filmul John Wick 4 daca se intrevede ceva.

Subliniem faptul ca, John Wick: Capitolul 4 este un thriller american de acțiune avand data de lansare in martie 2023, regizat de Chad Stahelski și scris de Shay Hatten și Michael Finch.

Iti recomandam sa urmaresti serialul: Jocul Calamarului pe Netflix

IGN laudă filmul și notează: „John Wick: Capitolul 4 este peste predecesorii săi – și peste un întreg deceniu de filme de acțiune per total – ca o epopee modernă, ceva la care tindeau Keanu Reeves și Chad Stahelski din 2014 încoace”.

Filmul John Wick 4 subtitrat in romana la Cinema

Premiera oficiala are loc pe 23 martie 2023 la cinema in SUA si UK urmand sa vedem si noi la cinema in Romania John Wick 4.

  • Premiera in Romania 24 sau 31 martie 2023;
  • Format: IMAX 4DX –  full HD
  • John Wick 4 subtitrat in romana – DA;
  • Premiera Netflix John Wick 4 online – data nu este anuntata oficial;
  • Bilete regasite pe site-urile de specialitate precum: Cinemagia, Cinema City, etc.
  • Seria John Wick se poate urmarii si pe Netflix – Vezi aici

john wick 4 subtitrat in romana

Trailer John Wick 4 subtitrat in romana

Trailerul pentru filmul John Wick 4 este subtitrat in romana si poate fi urmarit in formatul full HD online.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.