NetflixJocul Calamarului sezonul 2 anuntat de Netflix

Jocul Calamarului sezonul 2 anuntat de Netflix

Jocul Calamarului  este un serial TV sud-coreean thriller de supraviețuire din anul 2021 produs de către Netflix. Inca de la lansare inmai putin de 10 zile Jocul Calamarului a devenit cel mai urmarit serial de pe Netflix.

Seria Jocul Calamarului se învârte în jurul unui concurs în care 456 de jucători, toți având datorii financiare profunde, își riscă viața pentru a juca o serie de jocuri mortale pentru copii, pentru șansa de a câștiga un premiu de 45,6 miliarde woni. 

Actiunea te prinde inca de la inceput astfel serialul Jocul calamarului este cel mai vizionat serial Netflix, devenind programul cel mai vizionat din 94 de țări și atrăgând peste 142 de milioane de oameni și strângând 1,65 miliarde de ore de vizionare în primele patru săptămâni de la lansare, depășind serialul anterior de top Bridgerton.

- Advertisement -

Jocul Calamarului sezonul 2 pe Netflix

Cu siguranta abia asteptam lansarea serialului Jocul Calamarului sezonul 2 si aici avem cateva indici ca ar fi lansat undeva la sfarsitul anului 2023. Netflix a confirmat imediat după încheierea primului sezon continuarea poveștii insa lansarea oficiala pentru sezonul 2 a fost amânată cu cel puțin un an.

Jocul calamarului sezonul 2 va apărea la finalul anului 2023 sau chiar în primul semestru al lui 2024! Informația este data de însuși Hwang Dong-hyuk creatorul serialului.

Producătorul Hwang a creionat povestea inca din anul 2009, însă nicio companie din Coreea nu a avut de gând să finanțeze ideea sa până când a bătut palma cu Netflix, în 2019.

Rezultatul a fost pe masura iar incasarile au fost record pentru un serial de televiziune difuzat cei drept pe o platforma de streaming.

Jocul de supraviețuire, este unul de divertisment, dar și dramă umană. Jocurile descrise sunt extrem de simple și ușor de înțeles. Asta le permite spectatorilor să se concentreze asupra personajelor, mai degrabă decât să fie distrase încercând să interpreteze regulile jocului”, a declarat Hwang Dong-Hyuk.

jocul calamarului sezonul 2

Jocul Calamarului sezonul 2 va fi disponibil pe Netflix in versiunea subtitrat in romana iar cu siguranta cand vor parea noutati despre data lansarii vom publica noi detalii in cadrul articolelor noastre.

Este posibil ca Jocul Calamarului sa nu se opreasca la sezonul 2 care nici nu a aparut dar conform speculatiilor si binenteles daca este sa ne raportam la succesul serialului cu siguranta vom avea mai multe sezoane insa ramane de vazut daca acest lucru sunt doar speculatii.

Trailer Jocul Calamarului

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.