CinemaFilmul Hypnotic (2023) - In curand Trailer online

Filmul Hypnotic (2023) – In curand Trailer online

Filmul Hypnotic este un thriller american de acțiune științifico fantastică lansat in 2023, co-scris și regizat de Robert Rodriguez. Filmul are o distribuție care îi include pe Ben Affleck, Alice Braga, J. D. Pardo, Hala Finley, Dayo Okeniyi, Jeff Fahey, Jackie Earle Haley și William Fichtner.

Filmul Hypnotic spune povestea lui Daniel Rourke (Ben Affleck), un detectiv care trebuie să deslușească un mister care leagă dispariția fiicei lui de un program guvernamental secret.

Filmul Hypnotic subtitrat in romana va fi lansat in cinematografele din Romania pe data de 12 mai 2023 in format 2D.

- Advertisement -

Regizorul filmului este Robert Rodriguez, care este cunoscut pentru filme cu buget mare, cum ar fi seria Sin City și Spy Kids.

Rodriguez i-a spus anterior lui Collider că visase la Hypnotic în ultimele două decenii și a descris filmul drept „un thriller Hitchcock pe steroizi”. El a adăugat că filmul a avut „o mulțime de răsturnări de situație, multe întorsături” și a fost „foarte energic”.

Prea multe detalii despre filmul Hypnotic nu se cunosc insa cu siguranta va fi un film de interes datorita distributiei si binenteles genului thriller.

Premiera filmului Hypnotic subtitrat in romana

  • Premiera in Romania 12 mai 2023 – Neconfirmat oficial.
  • Hypnotic ruleaza subtitrat in romana;
  • formatul video 2D full HD
  • Distributie: Ben Affleck, William Fichtner, Alice Braga;
  • Hypnotic Netflix – nu avem date despre acest aspect.
  • Trailer online Hypnotic 2023 – momentan indisponibil.

Iti recomandam filmul – John Wick 4 din 24 martie la cinema

Rezumat Hypnotic online

film hypnotic

Hypnotic începe cu Daniel Rourke (Affleck), un polițist aflat într-o ședință de terapie. Se disociază, se gândește la fiica lui dispărută, dar este readus la realitate când terapeutul îl cheamă. 

Trauma constă în dispariția copilului său în parc – când s-a întors pentru o secundă, ea a dispărut – așa că regretă profund că nu era mai conștient de împrejurimile lui. Cu cazul încă deschis, se presupune că fiica a fost ucisă, dar cadavrul ei nu a fost găsit.

Când termină cu terapia, Rourke își întâlnește partenerul pentru a pune în discuție un posibil jaf la Bank of Austin, condus de un bărbat misterios Liv Del Rayne (Fichtner), pe care îl observă vorbind cu o femeie pe o bancă. 

Pentru a afla mai multe, Rourke o caută pe Diana (Alice Braga), o psihică și hipnotică care poate modifica realitatea umană cu cuvintele ei. Filmul are si elemente SF care ne vor purta intr-o lume paralela insa actiunea filmului se desfasuara in jurul cazului disparitiei ficei lui Daniel.

Trailer Hypnotic 2023 – indisponibil momentan.

hypnotic trailer 2023

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.