CinemaFurios și iute 10 - Fast X Trailer subtitrat in romana

Furios și iute 10 – Fast X Trailer subtitrat in romana

Furios si Iute 10 sau FAST X este al zecelea film din seria Fast and Furious, regizat de Louis Leterrier, Dominic Toretto (Vin Diesel) și familia lui devin ținta răzbunătorului fiu al lui Hernan Reyes – temutul traficant de droguri ucis de Luke Hobbs în Fast Five (2011).

Fast X – Furios si uite X

De-a lungul multor misiuni și împotriva unor șanse imposibile, Dom Toretto (Vin Diesel) și familia sa au depășit, au depășit nervii și au depășit fiecare dușman în cale. 

Acum, ei se confruntă cu cel mai letal adversar cu care s-au confruntat vreodată: o amenințare terifiantă care iese din umbrele trecutului, alimentată de răzbunarea sângelui și care este hotărât să distrugă această familie și să distrugă tot ceea ce Dom îi iubește. , pentru totdeauna.

- Advertisement -

Filmul Furios si Iute X – 10 subtitrat in romana are premiera la cinema in Romania pe data de 17.05.2023, bilete regasindu-se in magazinele de specialitate.

Caseta tehnica: Fast X – Furios si iute online

Genul filmului: Acțiune, Aventură
Limba originală: engleză
Regizor: Louis Leterrier
Producator: Neal H. Moritz , Vin Diesel , Justin Lin , Jeff Kirschenbaum , Samantha Vincent
Scenariul: Justin Lin , Zach Dean , Dan Mazeau
Data lansării (în cinematografe): 19 mai 2023 Premiera internationala
Timp de rulare film: 2h 10m
Distribuitor: Universal Pictures
Raport de aspect: digital 2,39:1
Furios si iute 10 Subtitrat in romana – DA la Cinema din 17 mai 2023.
Premiera Fast X – Furios si Iute 10 pe Netflix – NU

Nu rata premiera filmului: John Wick 4 cu trailer subtitrat in romana

Fast & Furious 10 , intitulat oficial Fast X , se pregătește să fie ultimul capitol al seriei, terminând aventurile lui Dominic Torreto interpretat de Vin Diesel.

furios si iute 10 subtitrat in romana

Setat pe o versiune remixată a „Notorious Thugs” de la The Notorious BIG , trailerul oficial pentru Furios si Iute X subtitrat in romana a fost lansat pe 10 februarie 2023, înainte de Super Bowl LVII

Trailerul de aproape 4 minute prezintă fanilor mai multe personaje noi, inclusiv răufăcătorul Dante al lui Jason Momoa , care se întâmplă să fie fiul lui Hernan Reyes, capul drogurilor cu care Dom și familia sa s-au confruntat în Fast Five . 

Aproape toți membrii familiei lui Dom sunt așteptați să se întoarcă pentru Fast X . Iată o privire rapidă asupra celor mai importanți jucători:

  • Vin Diesel în rolul lui Dominic Toretto, cândva un alergător de stradă și acum o forță globală a binelui care doboară mințile rele ca patriarhul familiei sale extinse.
  • Jason Momoa în rolul lui Dante, fiul care caută răzbunare al baronului brazilian al drogurilor Hernan Reyes.
  • Michelle Rodriguez în rolul lui Letty Ortiz, soția lui Dom, un pilot talentat și o luptătoare formidabilă.
  • Jordana Brewster în rolul Miei Toretto, sora lui Dom care are o relație cu cel mai bun prieten al său, Brian O’Connor (defunctul Paul Walker ), cu care are doi copii.
  • Brie Larson în rolul lui Tess, o agentă necinstită de la Agenție care se aliniază cu Dom.
  • John Cena ca Jakob Toretto, Dom și fratele înstrăinat al Miei. El este un fost agent de operațiuni negre și a fost principalul antagonist al lui F9 , deși până la urmă s-a împăcat cu familia sa până la sfârșitul filmului.
  • Tyrese Gibson în rolul lui Roman Pierce, vechiul partener al lui Brian și un fermecător care vorbește rapid, cu mult talent la volan.
  • Jason Statham în rolul lui Deckard Shaw, fiul lui Queenie și omul despre care fanii credeau că l-a ucis pe Han. Este un fost agent MI6 care practic este un inamic al lui Dom.
  • plus multi altii.

furios si iute x online

Urmareste trailerul filmului Fast X – Furios si iute online, subtitrat in romana de unde ne putem face o imagine despre actiunea filmului Furios si iute X.

Când s-a filmat  Fast 10 ?

Filmările la Fast X au început în aprilie 2022 . Cele două părți ale poveștii finale erau de așteptat să fie filmate spate la spate, dar după ce al unsprezecelea film a fost amânat, planurile s-au schimbat. Se pare că locațiile de filmare includ Londra și Roma.

Scena finală a filmului Furios si iute partea 9 l-a arătat pe Deckard Shaw întâlnindu-l din nou pe Han, fiind surprins să-l găsească în viață. Este posibil ca filmul viitor să-l vadă pe Shaw și familia lui devenind din nou dușmani ai echipajului lui Dom.

Trailer Furios si iute 10 – subtitrat in romana

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.