CinemaFurios și iute 10 - Fast X Trailer subtitrat in romana

Furios și iute 10 – Fast X Trailer subtitrat in romana

Furios si Iute 10 sau FAST X este al zecelea film din seria Fast and Furious, regizat de Louis Leterrier, Dominic Toretto (Vin Diesel) și familia lui devin ținta răzbunătorului fiu al lui Hernan Reyes – temutul traficant de droguri ucis de Luke Hobbs în Fast Five (2011).

Fast X – Furios si uite X

De-a lungul multor misiuni și împotriva unor șanse imposibile, Dom Toretto (Vin Diesel) și familia sa au depășit, au depășit nervii și au depășit fiecare dușman în cale. 

- Advertisement -

Acum, ei se confruntă cu cel mai letal adversar cu care s-au confruntat vreodată: o amenințare terifiantă care iese din umbrele trecutului, alimentată de răzbunarea sângelui și care este hotărât să distrugă această familie și să distrugă tot ceea ce Dom îi iubește. , pentru totdeauna.

Filmul Furios si Iute X – 10 subtitrat in romana are premiera la cinema in Romania pe data de 17.05.2023, bilete regasindu-se in magazinele de specialitate.

Caseta tehnica: Fast X – Furios si iute online

Genul filmului: Acțiune, Aventură
Limba originală: engleză
Regizor: Louis Leterrier
Producator: Neal H. Moritz , Vin Diesel , Justin Lin , Jeff Kirschenbaum , Samantha Vincent
Scenariul: Justin Lin , Zach Dean , Dan Mazeau
Data lansării (în cinematografe): 19 mai 2023 Premiera internationala
Timp de rulare film: 2h 10m
Distribuitor: Universal Pictures
Raport de aspect: digital 2,39:1
Furios si iute 10 Subtitrat in romana – DA la Cinema din 17 mai 2023.
Premiera Fast X – Furios si Iute 10 pe Netflix – NU

Nu rata premiera filmului: John Wick 4 cu trailer subtitrat in romana

Fast & Furious 10 , intitulat oficial Fast X , se pregătește să fie ultimul capitol al seriei, terminând aventurile lui Dominic Torreto interpretat de Vin Diesel.

furios si iute 10 subtitrat in romana

Setat pe o versiune remixată a „Notorious Thugs” de la The Notorious BIG , trailerul oficial pentru Furios si Iute X subtitrat in romana a fost lansat pe 10 februarie 2023, înainte de Super Bowl LVII

Trailerul de aproape 4 minute prezintă fanilor mai multe personaje noi, inclusiv răufăcătorul Dante al lui Jason Momoa , care se întâmplă să fie fiul lui Hernan Reyes, capul drogurilor cu care Dom și familia sa s-au confruntat în Fast Five . 

Aproape toți membrii familiei lui Dom sunt așteptați să se întoarcă pentru Fast X . Iată o privire rapidă asupra celor mai importanți jucători:

  • Vin Diesel în rolul lui Dominic Toretto, cândva un alergător de stradă și acum o forță globală a binelui care doboară mințile rele ca patriarhul familiei sale extinse.
  • Jason Momoa în rolul lui Dante, fiul care caută răzbunare al baronului brazilian al drogurilor Hernan Reyes.
  • Michelle Rodriguez în rolul lui Letty Ortiz, soția lui Dom, un pilot talentat și o luptătoare formidabilă.
  • Jordana Brewster în rolul Miei Toretto, sora lui Dom care are o relație cu cel mai bun prieten al său, Brian O’Connor (defunctul Paul Walker ), cu care are doi copii.
  • Brie Larson în rolul lui Tess, o agentă necinstită de la Agenție care se aliniază cu Dom.
  • John Cena ca Jakob Toretto, Dom și fratele înstrăinat al Miei. El este un fost agent de operațiuni negre și a fost principalul antagonist al lui F9 , deși până la urmă s-a împăcat cu familia sa până la sfârșitul filmului.
  • Tyrese Gibson în rolul lui Roman Pierce, vechiul partener al lui Brian și un fermecător care vorbește rapid, cu mult talent la volan.
  • Jason Statham în rolul lui Deckard Shaw, fiul lui Queenie și omul despre care fanii credeau că l-a ucis pe Han. Este un fost agent MI6 care practic este un inamic al lui Dom.
  • plus multi altii.

furios si iute x online

Urmareste trailerul filmului Fast X – Furios si iute online, subtitrat in romana de unde ne putem face o imagine despre actiunea filmului Furios si iute X.

Când s-a filmat  Fast 10 ?

Filmările la Fast X au început în aprilie 2022 . Cele două părți ale poveștii finale erau de așteptat să fie filmate spate la spate, dar după ce al unsprezecelea film a fost amânat, planurile s-au schimbat. Se pare că locațiile de filmare includ Londra și Roma.

Scena finală a filmului Furios si iute partea 9 l-a arătat pe Deckard Shaw întâlnindu-l din nou pe Han, fiind surprins să-l găsească în viață. Este posibil ca filmul viitor să-l vadă pe Shaw și familia lui devenind din nou dușmani ai echipajului lui Dom.

Trailer Furios si iute 10 – subtitrat in romana

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.