NetflixFilme de Craciun pe Netflix in 2020

Filme de Craciun pe Netflix in 2020

Odata cu apropierea sezonului sarbatorilor de iarna si mai ales a Craciunului, suntem tentati sa urmarim mai frecvent si filme specifice de Craciun.

In prezent avem o alternativa la clasicul TV si anume platformele de streaming unde poti viziona cam orice iti doresti fara sa te deranjeze o pauza de publicitate.

Ce filme de Craciun putem vedea pe Netflix in 2020

Va oferim in cadrul acestui articol, lista filmelor de Crăciun în 2020, de pe platforma de streaming Netflix.

- Advertisement -

Cele mai populare filme de craciun pe Netflix.

 • Cronicile Crăciunului

După ce accidentează din greșeală sania Moșului, doi frați muncesc toată noaptea ca să salveze Crăciunul, alături de Sfântul Nicolae, bine informat și foarte direct.

 • The polar Express

În ajunul Crăciunului, un băiat tânăr se lansează într-o aventură magică către Polul Nord pe Polar Express, în timp ce învață despre prietenie, curaj și spiritul Crăciunului.

 • Cum a furat Grinch Crăciunul

Urăște Crăciunul și e ursuz din niște motive puerile. O să reușească monstrul ăsta verzui să le fure tuturor Crăciunul?

 • Christmas under wraps

Când un medic nu obține poziția dorită, ajunge să se mute într-un oraș îndepărtat din Alaska. Ea ajunge în mod neașteptat să găsească dragoste, fericire și descoperă că orașul mic ascunde un mare secret de vacanță.

 • My Christmas Inn

Un director publicitar din orașul mare moștenește hanul mătușii sale strămoșe și se îndreaptă spre micul oraș din Alaska, unde este situat, pentru a-l pregăti pentru vânzare.

 • Jack Frost

Jack Frost – film de Crăciun fantastic de comedie din 1998 regizat de Troy Miller cu Michael Keaton și Kelly Preston în rolurile pricipale. Keaton interpretează rolul titular, un om care moare într-un accident de mașină și revine la viață sub forma unui om de zăpadă.

jack frost

 • Mos Craciun in misiune

Spiridușii Moșului s-au îmbolnăvit, iar acesta caută un leac înainte de Crăciun, dar aterizarea de urgență la Paris îi complică planurile.

 • Christmas with the Kranks 

Luther Krank și soția sa decid să nu sărbătorească Crăciunul în acest an, dar și să renunțe la bradul de Crăciun și la omul de zăpadă din curtea din spatele casei, însă ajung să se lovească de dezaprobările familiei și a vecinilor.

 • The Knight Before Christmas

O frumoasă profesoară dintr-un mic orășel american a renunțat să mai spere că își va găsi jumătatea și că va fi fericită până la adânci bătrâneți, însă chiar înaintea zilelor de Crăciun apare în viața sa un adevărat cavaler în armură strălucitoare.

 • Let It Snow (2019)

Chiar înaintea zilelor de Crăciun și a sărbătorilor de iarnă, o furtună de zăpadă lovește brusc un mic orășel american și afectează mai toate prieteniile și iubirile din zonă și viitorul câtorva adolescenți care se regăsesc în ultimul an de liceu.

let it snow

 • A Wish For Christmas (2016)

După ce șeful său își arogă ideea ei strălucită, Sara îi cere lui Moș Crăciun curajul de a lupta pentru ea însăși și a nu mai suporta răutățile celorlalți. Vor putea cele două zile magice să schimbe ceva în bine pentru tânăra Sara?

 • Holidate (2020)

Sătui să fie singuri de sărbători, doi străini se înțeleg să fie perechea celuilalt la evenimentele din an, însă sentimentele adevărate nu întârzie să își facă apariția.

filme de craciun Netflix

 

 • Angela’s Christmas (2017)

După ce merge la biserică alături de familie în Ajunul Crăciunului, micuța Angela are o idee extraordinară. O poveste adorabilă bazată pe opera lui Frank McCourt.

 • The Christmas Chronicles (2018)

După ce strică din greșeală sania magică a lui Moș Crăciun, doi frați muncesc toată noaptea ca să salveze zilele de Crăciun pentru copiii de pe întreaga planetă, alături de un Sfânt Nicolae foarte bine informat și foarte direct.

 • Klaus (2019)

Într-un oraș rece și întunecat, un poștaș egoist și un fabricant ursuz de jucării devin amici neașteptați și aduc bucuria de care localnicii au atâta nevoie.

 •  Love the Coopers (2015)

Sam și Charlotte Cooper sunt hotărâți să ofere familiei zilele de Crăciun și sărbătorile de iarnă perfecte, însă secrete mai mici sau mai mari ies la iveală și amenință să le strice spiritul festiv al acestor sărbători de iarnă.

 • El Camino Christmas (2017)

În ajunul sărbătorii de Crăciun, mai mulți necunoscuți care au rămas blocați într-un magazin de băuturi pe durata unui presupus jaf își împărtășesc adevăruri ascunse și formează o serie de prietenii neașteptate.

 • A Cinderella Story: Christmas Wish (2019)

În ciuda unei mame vitrege vanitoasă și a surorilor rele, o cântăreață aspirantă lucrează ca elf într-un târg de Crăciun și își găsește propriul miracol de sărbători.

 

Pentru mult mai multe filme de Craciun va invitam sa navigati pe platfroma de streaming Netflix iar daca  aveti un film preferat lasati-ne un coment.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.