pieseSingle nou: Trupa Feelings - „Stai în drum”

Single nou: Trupa Feelings – „Stai în drum”

Cei șapte băieți de la Trupa Feelings, care revin astăzi cu o noua piesă – „Stai în drum”.
Voioși și energici, cei șapte băcăuani sunt mereu puși pe șotii și asta se reflectă și în muzica lor. După single-ul de debut în care ne spuneau „Hello”, astăzi ne confirmă că nimic nu le stă în drum atunci când vine vorba de distracție.

Piesa, compusă de Silviu Marian Păduraru (Deepside Deejays) și Ionuț Papu în studiourile Metropolitan Records, este însoțită de un videoclip debordant în regia lui Florin Danilov. Filmările au avut loc în Constanța și Jurilovca și au durat mai bine de 17 ore. Alături de Cătălin Răuță (clape/voce) joacă Roxana Niculae, una dintre cele mai de succes balerine ale României, parte din distribuția musicalului – Mamma Mia The Musical – România.

Trupa Feelings – „Stai în drum”

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=vYAt5s_x6ME[/embedyt]
sursa: youtube.com

„În cei 16 ani de evenimente, am avut tot felul de obstacole, unele la propriu, pe drumurile patriei, altele la figurat, însă nimic nu ne stă în drum atunci când ne propunem să ajungem undeva. Fie că e vorba de un concert sau de playlist-urile oamenilor, știm că vom apăsa pedala energiei noastre până la podea și vom transmite mesaje pline de <>.”, spun membrii Trupei Feelings.

- Advertisement -

Trupa Feelings este compusă din: Răzvan Răducă (voce), Petruț Ionuț (chitară, voce), Claudiu Farcaș (saxofon), Lorin Ciobică (clape, voce), Dan Asofiei (tobe, voce), Cătălin Răuță (clape, voce), Răzvan Iftode (bass). Cei șapte membrii sunt originari din Bacău, cu studii muzicale de specialitate, alcătuind trupa Feelings încă din anul 2002.

Formula de concerte este completată de DJ Ciprian Botezatu și MC Paolo, care s-au alăturat trupei anul trecut, aducând un plus de energie și good vibes.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.