videoclipuriCleopatra Stratan - M-ai îndrăgostit videoclip

Cleopatra Stratan – M-ai îndrăgostit videoclip

Cleopatra Stratan lansat noul single „M-ai îndrăgostit”, piesa pentru care avem si un videolcip lansat chiar acum la inceput de an.

Noul single M-ai îndrăgostit, are un sound foarte bun iar vocea artistei face ca piesa sa aiba un vibe de pus pe repeat chiar daca vorbim totusi de o piesa mai lenta.

Pentru ascultatorii postului nostru de radio am pregatit mai multe playlisturi integrate in sistemul nostru automat de emisie unde avem inclusa si piesa Cleopatra Stratan – M-ai îndrăgostit. Asculta cea mai noua muzica si cele mai bune hituri pe radio Live247 – Asculta live

- Advertisement -

Videoclip Cleopatra Stratan – M-ai îndrăgostit

video
play-sharp-fill

„M-ai îndrăgostit” este una dintre piesele mele preferate și cu siguranță are cel mai frumos videoclip pe care l-am avut vreodată! Este despre cei care se îndrăgostesc și care vor să fie iubiți, despre acel sentiment puternic și unic după care tânjesc toți. Videoclipul ecranizează intensitatea sentimentelor la nivel „spațial”. Îi mulțumesc soțului meu, Edward, pentru piesa asta superbă și, desigur, lui Silviu Mîndroc pentru imaginea videoclipului!”, a declarat Cleopatra.

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.