YAMIRA lanseaza noul single „Mujer”!

Yamira revine in forta cu un nou single fresh de vara: „Mujer”. Piesa este interpretata in spaniola si se bucura de un videoclip super senzual in care artista apare alaturi de un fost concurent de la „Burlacita”.

yamira - mujer

Single-ul „Mujer” este compus de catre Madalina Dumitru (Mellina) si co-produs de Mango Records, fiind lansat alaturi de un videoclip regizat de catre Flavius State si Nicu Nita, iar montajul si colonizarea Anthony Icuagu. De make-up s-a ocupat Irina Petrescu, iar de haine Nympha si Aioffe. De vestimentatia lui Suhaib Meshah s-au ocupat cei de la Vagabond Studio.

[adinserter block=”1″] [adinserter block=”3″]

„‘Mujer’ este o piesa superba, iar Mellina stie întotdeauna ce îmi doresc si ma bucura colaborarea noastra! Ideea clipului este a mea. Am vrut sa îmi las amprenta ca si în celelalte clipuri „Waterfalls” si „Tortura”. Pentru clip l-am ales pe Suhaib Meshah pentru ca este un model exotic si am simtit ca se va potrivi de minune cu piesa. De asemenea îmi place foarte mult contrastul dintre culoarea pielii mele cu a lui”, ne-a declarat Yamira.

Yamira – Mujer ( Official Video HD )

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *