CinemaWhat Men Want

What Men Want

Filmul What Men Want (2019) aduce in fata spectatorilor povestea lui Ali Davis care pare a fi un agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de către colegii ei bărbați. Atunci când Ali primește o promovare bine meritată, ea se întreabă ce altceva trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților. Cu toate astea, ajunge să obțină un avantaj neașteptat asupra: începe să le audă gândurile. Cu noua ei putere, Ali se străduiește să-și depășească colegii în timp ce concurează pentru a semna un contract cu următorul superstar al baschetului, însă provocările pe care trebuie să le parcurgă îi vor testa relația cu cei mai buni prieteni și cu un potențial nou interes amoros.

Distributie film:

Regia: Adam Shankman
Cu: Taraji P. Henson
Gen film: Comedie
Premiera in Romania: 01.03.2019
Durata film: 117 minute

- Advertisement -

Caseta tehnică

Produs de: Paramount Players
Distribuitorul international: Paramount Pictures
Distribuit in Romania de: RO Image 2000
Țara de origine: SUA

Filmul What Men Want 2019 subtitrat in romana are premiera la cinema pe 1 martie 2019. Urmareste online trailerul filmului titrat in limba romana. Programul difuzarilor la cinema dupa premiera se regaseste pe paginile oficiale ale cinematografelor din tara.

What Men Want subtitrat

[su_button url=”https://www.radiolive247.ro/what-men-want-trailer-subtitrat-in-romana/” background=”#263342″ size=”14″ radius=”0″ icon=”https://www.radiolive247.ro/wp-content/uploads/2019/02/what.jpg”]Play Video[/su_button]

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.