videoclipuriVoltaj a lansat noua piesa „Doar pentru ea"

Voltaj a lansat noua piesa „Doar pentru ea”

Voltaj încheie anul 2020 cu o piesă sensibilă, plină de însemnătate, iubire și devotament. „Doar pentru ea” este titlul single-ului pe care trupa l-a pregătit pentru fani, un single manifest pentru toți cei care recunosc că iubirea este cea care le dă speranță și scoate la suprafață tot ce e mai bun din ei.

Compusă de către Voltaj, „Doar pentru ea” este o declarație de iubire sinceră pentru cea care a găsit lumina în întunericul unui suflet pustiu și a adus cu ea toată dragostea pe care un om o poate simți. Este o declarație pentru ea, cea care l-a învățat din nou să iubească, cea care l-a făcut să îi bată inima la unison cu a ei și care i-a arătat că fericirea exista.

„Am compus piesa «Doar pentru ea» la o cabană de munte, unde ne-am retras toată trupa pentru o săptămână. Poate faptul că am fost departe de jumătățile noastre ne-a inspirat să scriem această declarație de dragoste. Întorși la București, am produs-o alături de Paul Iorga, cu care suntem la prima colaborare de acest gen și George Hora. Suntem foarte încântați de rezultat și abia așteptăm să aflăm și reacția publicului”,

povestește Călin Goia.

 

- Advertisement -

Anul acesta, Voltaj a lansat „OM”, o piesă cu versuri puternice, ce transmite un îndemn social care subliniază importanța solidarității, iubirii și acceptării.

Vezi versurile melodie Doar pentru ea

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.