Vocea Romaniei – Sezonul 6 aduce reguli noi!

Vocea Romaniei revine din 9 septembrie pe Pro TV intr-un nou sezon plin de distactie, emoții, surprizele, comentariile spumoase, lupta aprigă pentru cei mai buni concurenți și, cel mai important, voci impresionante.

vocea
[adinserter block=”1″][adinserter block=”3″] Noul sezon al emisiunii va fi difuzat in fiecare vineri de la ora 20:30 si in premiera noua editie aduce si reguli noi.
* Runda knockout-urilor, în care fiecare antrenor va intra cu câte nouă concurenți. Toți vor pregăti câte o piesă, dar vor urca în ring, pe rând, câte trei, aflând de la antrenori, înainte de a intra pe scenă, cu cine urmează să se lupte. Fiecare antrenor va avea dificila misiune de a alege un singur concurent dintre cei trei.
* In etapa audițiilor pe nevăzute scaunele antrenorilor se vor întoarce, indiferent dacă un concurent va merge mai departe în competiție sau nu iar toti participantii la emisiune, vor afla părerile antrenorilor.
* In etapa duelurilor antrenorii vor putea salva câte doi concurenții din celelalte echipe.

Antrenorii raman aceiasi si pentru acest nou sezon, Tudor Chirila, Loredana, Smiley și Marius Moga iar prezentatorul editiei Pavel Bartos ramane ferm pe pozitie.

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *